Zuiderhoofdstraat 1-1a

Verkocht 1561 AH Krommenie € 575.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Thans hebben wij op een centrale locatie in dé winkelstraat van Krommenie de vrijstaande casco winkelruimte met bovengelegen verblijfsruimte (circa 453,10 m2 bruto vloeroppervlakte) voor verkoop beschikbaar gekregen.

Het registergoed is rond het jaar 1930 op een perceel van 361m2 eigen grond gebouwd en is opgetrokken uit metselwerk, uitgevoerd met horizontaal dak.

De raampartijen op de begane grond in de kopgevel geven veel lichtinval en bieden volop mogelijkheden om uw produkten te etaleren.

De casco verdieping leent zich prima tot de realisatie van enkele woonappartementen. Thans is er al een schetsontwerp waar een drietal appartementen met winkelruimte op de begane grond en ondergelegen kelder zijn ingetekend beschikbaar; een omgevingsvergunning met betrekking tot een winkel op de begane grond met ondergelegen kelder en een tweetal woonappartementen ter (circa 91m2 groot) is afgegeven en is opvraagbaar bij Van Overbeek Makelaars. Renovatie en transformatie van de bestaande opstal kan vanzelfsprekend ook een interessant scenario zijn.

Wij nodigen u graag uit om ter plaatse een kijkje te komen nemen.

De wetenwaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:
• Zuiderhoofdstraat 1, 1a en 1b Krommenie maakt deel uit van het gebied Krommenie-oost hetgeen impliceert dat gemeente Zaanstad een saneringsplan en een bodembeheerplan conform artikel 48 Wet Bodembescherming heeft opgesteld.
• Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.
• Koper verklaart hiermede bekend te zijn, en verklaart in geval van de aanwezigheid van asbest, bodem- en/of grondwaterverontreiniging, gebreken of defecten verkoper niet aansprakelijk te houden of op welke schade dan ook aan te spreken. Deze eventuele gebreken worden geacht niet-belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik als winkelobject met verblijfsruimte.

Aanvaarding in overleg, vrij van huur en gebruik

Vraagprijs € 575.000,- kosten koper

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Oppervlakte object
360 m2
Label
G
Einddatum
23 July 2028
Toon meer

Kaart