Scheepsbouwersweg 1L

Verhuurd 1121 PC Landsmeer € 1.295,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Een nette bedrijfsruimte met keurige kantoorruimte op de 1e verdieping.

Deze unit aan de rand van het complex beschikt daarnaast over 2 parkeerplaatsen direct voor de unit en een inspirerend vrij uitzicht.
De ligging is geweldig, aan een modern, nieuw kleinschalig bedrijventerrein met ‘schone’ industrie en dienstverlening.
Lokale entrepreneurs samen met nieuwe starters vinden zich hier.
De beide verdiepingen van deze unit zijn gelijk aan oppervlakte, multifunctioneel en zeer representatief.

Totaal ca.160 m² bvo met 2 parkeerplaatsen.

OMSCHRIJVING: Turn key bedrijfsruimte op begane grond en kantoorruimte op 1e verdieping, alsmede 2 vaste parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE/MATEN: Begane grond circa 80 m² en 1e verdieping 80 m². Draagvermogen begane grondvloer 1.500 kg per m², verdieping 250 kg per m². De vrije hoogte beneden is circa 370 cm.

HUURPRIJS: Per maand € 1.295,– exclusief btw.

SERVICEKOSTEN: De servicekosten bedragen ca. € 100,– per maand op basis van nacalculatie het onderhoud van het buitenterrein inbegrepen.

INDELING: Begane grond ca. 80 m² bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur, entree/hal met vaste trap naar verdieping en toilet;
Eerste verdieping ca. 82 m² kantoor/bedrijfsruimte opgedeeld in 2 ruimtes, waarvan de achterste voorzien is van een keukenblok, airco en keurige toiletruimte.

AFWERKING: De unit wordt turn key opgeleverd: centrale verwarming (type: combi) + radiatoren, lichtarmaturen, toilet, keuken, airco 1e verdieping en keurige pvc vloer op de eerste verdieping.

BESTEMMING: De voorschriften “Bedrijven” volgens het bestemmingsplan. Op te vragen bij de gemeente Landsmeer en makelaar. Zeer geschikte MKB ruimte in de bouw-, onderhoud- en klussfeer. Begane grond prima productieruimte/werkplaats, verdieping uitstekend geschikt als bijbehorende kantoorruimte.

PARKEERGELEGENHEID: In de huur is inbegrepen de huur van 2 vaste parkeerplaatsen, direct voor de unit gelegen. tevens parkeerruimte in de directe omgeving (vrij).

BEREIKBAARHEID: Het object is direct gelegen aan de afslag S117 (Ringweg A10). Door de ligging in Landsmeer is er de mogelijkheid om als huurder een doorrij vergunning aan te vragen bij de gemeente Landsmeer, om tijdens de spitsuren van en naar Purmerend te kunnen rijden met een ontheffing. Ook voor Amsterdam Noord centraal en gunstig gelegen.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING: Per direct.

HUURPRIJSINDEXERING: De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks alle huishoudens (2006 = 100).
HUURTERMIJN: Bij voorkeur 5 (vijf) jaren met een mogelijkheid tot verlenging met nogmaals 5 (vijf) jaren. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden door zowel huurder als verhuurder.

ZEKERHEIDSSTELLING: Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief btw.

HUURBETALING: Per maand vooruit.

VOORWAARDEN: Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD: Goedkeuring van de eigenaar.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.295,- per maand
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakte object
160 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4