Aambeeld 1*

1671 NT Medemblik € 65,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Wegens bedrijfsverplaatsing van Univé is dit representatieve vrijstaande kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar gekomen. Het complex is rond het jaar 2004 gerealiseerd en is aan de westzijde van Medemblik op een in het oog springende locatie gesitueerd, niet ver van Rijksweg A7 en bedrijventerrein Agriport. Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen. De begane grond is reeds verhuurd ten behoeve van een fysiotherapiepraktijk. De eerste verdieping ter grootte van circa 568 m2 en tweede verdieping ter grootte van circa 362 m² bruto vloeroppervlakte zijn separaat danwel (deels) tezamen nog voor verhuur beschikbaar.

Mede door de zichtlocatie en de toegepaste architectuur vertegenwoordigd het object een hoge mate van identiteit zodat u uw bedrijf optimaal kan profileren. De bereikbaarheid en parkeerfaciliteiten zijn ronduit uitstekend.

Het kantoorgebouw is uitermate geschikt voor het vestigen van onder andere medische bedrijven, gezien de mogelijkheid om btw vrij te kunnen huren.

Locatie:
Het kantoorcomplex is gesitueerd op bedrijventerrein Unda Maris, direct aan één van de ontsluitingswegen van Medemblik, temidden van representatieve bedrijfsobjecten, met een directe verbinding met Rijksweg A7 en de recent verbrede Westfrisiaweg.

Voorzieningsniveau:
De kantoren worden turn-key opgeleverd en voorzien van;
– Alarminstallatie;
– Aluminium kozijnwerk met dubbele beglazing;
– Liftvoorziening;
– Brandpreventiemiddelen;
– HR-luchtbehandeling warmte en koeling, vloerverwarming;
– Internet- en telefonieaansluiting;
– Kantine en sanitaire voorzieningen;
– Systeemplafonds en – wanden;
– Vloerbedekking;
– Dakterras;
– Verhard parkeer- en manoeuvreerterrein alsmede groenvoorziening met waterpartij.

Huurprijs:
€ 65,- per m2 bruto vloeroppervlakte, per jaar, eventueel te vermeerderen met btw. Btw vrij huren behoort derhalve tot de mogelijkheden. Servicekosten nader te bepalen.

Separaat behoort het tot de mogelijkheden om een aantal parkeerplekken bij de kantoorruimte te huren. De huurprijs hiervan bedraagt € 500,- per parkeerplek per jaar.

Bijzonderheden: indien gewenst is de verhuurder bereid om tegen nader overeen te komen condities op de naast gelegen bedrijfskavel een bedrijfshal te realiseren.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 jaren (korter bespreekbaar)

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 65,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Oppervlakte object
362 m2
Toon meer

Kaart