Hoornseweg 15-16

1775 RB Middenmeer € 89.500,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

In dit functioneel bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 20 nieuwe zelfstandige bedrijfsunits mogen wij u deze duurzame en gasloze bedrijfsunit voor verkoop aanbieden. De bedrijfsunit is direct gelegen aan de afrit Middenmeer langs de rijksweg A7 met verbinding naar de randstand en het noorden van Nederland.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van in totaal 37m² bruto vloeroppervlakte (bvo). Tevens kan op eenvoudige wijze een verdiepingsvloer worden gerealiseerd van circa 18,50m² bvo. De unit is afgewerkt met hoogwaardige- en duurzame materialen. De bedrijfsunit wordt aardgasvrij verkocht. Dit is beter voor het klimaat maar gasloos ondernemen biedt meerdere voordelen. Zo is een duurzame energievoorziening zoals elektriciteit over het algemeen goedkoper dan gas.

Kenmerken:
– Gevlinderde en onderheide betonvloer;
– Vloerbelasting 1.000 kg/m2 voor de begane grondvloer en 250 kg/m2 voor de houten verdiepingsvloer;
– Overheaddeuren met een hoogte van 3 meter;
– Zeer goede vloer, gevel- en dakisolatie;
– Eigen parkeergelegenheid;
– Inpandige vrije hoogte van circa 6 meter;
– Separate inloopdeur;
– Riolering t.b.v. eventueel sanitair;
– Multifunctioneel gebruik.

Koopcondities

Vraagprijs: € 89.500,- kosten koper.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Wieringermeer, sectie H, nummer 3210 A15.

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “NL.IMRO.0463.MiddenmeerWM-0002”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming gemend heeft, geschikt voor kantoren, dienstverlenende berdrijven en bedrijven tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hollands Kroon.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 89.500,- k.k.
Huur BTW belast
Nee