't Spil 41

Verhuurd 1141 SG Monnickendam € 2.750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op zoek naar een unieke winkelruimte met regionale aantrekkingskracht in het bruisende winkelcentrum van Monnickendam? Dan is deze voormalige bloemenwinkel de perfecte plek voor jouw onderneming! Met ruime parkeermogelijkheden voor de deur en een actieve vereniging van winkeliers om mee samen te werken, biedt deze locatie alle mogelijkheden voor een succesvolle business. Of je nu een kledingwinkel, cadeauwinkel of iets anders wilt beginnen, er zijn talloze mogelijkheden in deze veelzijdige ruimte. Maak van deze kans gebruik en start vandaag nog met jouw droomonderneming in Monnickendam!

De bruto oppervlakte is circa 130 m² en heeft de volgende indeling: Overkapping aan de voorzijde, V-vormige entree met glas, etalage , winkelruimte, toiletruimte, kantoor, opslag-/werkruimte met pantry en kelder.

Zeer goed geïsoleerd en voorzien van airco, C.V. en een systeemplafond met verlichting.

De winkelruimte heeft eigen meters t.b.v. gas, water en elektra.

Huuringangsdatum: per direct

Huurtermijn: uitgaande van 5 jaar met 5 jaar verlenging. Een kortere huurperiode is ook bespreekbaar.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau: in huidige keurige staat zoals het nu is.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Purmerend BOG niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.750,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Oppervlakte object
130 m2
Toon meer