Butter 37

1713 GM Obdam € 750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Centraal op bedrijventerrein ‘De Braken’ is deze representatieve kantoorruimte van circa 96m² bvo voor verhuur beschikbaar gekomen. De kantoorruimte is onderscheidend in haar inrichtings- en afwerkingsniveau. Het betreft een turn key kantoorruimte v.v. een airco unit, vloerverwarming, kabelgoten, alarminstallatie en systeemplafond met LED armatuur. Tevens beschikt de ruimte over een eigen entree, waardoor u als ondernemer een eigen identiteit kan creëren.

Voor de nadere indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de plattegrondtekeningen.

Bedrijventerrein De Braken is centraal gelegen tussen Hoorn en Alkmaar/Heerhugowaard, met op fietsafstand het NS-station en het winkelcentrum van Obdam en een uitstekende verbinding met de Westfrisiaweg N194, met aansluitingen op de Rijkswegen A7 en A9.

Bijzonderheden:
– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Eigen parkeergelegenheid;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Turn key kantoorruimte v.v. vloerverwarming, airco, kabelgoten, alarminstallatie aangesloten op de meldkamer en systeemplafond met LED armatuur.

Huurspecificaties

Huurprijs: € 750,- per maand exclusief btw

Servicekosten: € 50,- per maand exclusief btw

Huurtermijn: In overleg (kan spoedig)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 750,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 50,-
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakte object
96 m2
Toon meer

Kaart