Vaart 3

1713 GR Obdam € 2.350,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet. Het aanbod op bedrijventerrein ‘De Braken’ is thans beperkt. In dat kader kan deze voor verhuur beschikbare kantoor- met bedrijfsruimte ter grootte van circa 330 m² bvo op de eerste verdieping van het representatieve bedrijfsobject Vaart 3 te Obdam kansen geven.

Bedrijventerrein De Braken is centraal gelegen tussen Hoorn en Alkmaar/Heerhugowaard, met op fietsafstand het NS-station en het winkelcentrum van Obdam en een uitstekende verbinding met de Westfrisiaweg N194, met aansluitingen op de Rijkswegen A7 en A9.

De verdieping is via de representatieve voorentree met trapopgang bereikbaar en is onderverdeeld in een ruim bemeten kantoortuin annex showroom met drietal spreekkamers, toiletgroep en een luxe eetkeuken. Zowel de zijgevels als de voorgevel zijn voorzien van raampartijen met als resultaat dat er sprake is van veel lichtinval. De vloer- en wandafwerking is strak afgewerkt, de plafonds zijn uitgevoerd met systeemplafonds waarin inbouwverlichting. Er zijn prima parkeerfaciliteiten op eigen terrein, gezamenlijk te gebruiken.

Voor de nadere indeling en het representatieve inrichtings- en afwerkingsniveau verwijzen wij u vriendelijk naar de plattegrondtekeningen en de foto’s.

Indien gewenst is additioneel de showroom / ontvangstruimte op de begane grond ter grootte van circa 65m2 te huren.

Huurspecificaties

Huurprijs: € 2.350,- per maand exclusief btw en exclusief kosten nutsvoorzieningen

Voorschot servicekosten: € 500,- per maand exclusief btw (inclusief gas, water en licht)

Huurtermijn: In overleg

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.350,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 500,-
Status
Ingetrokken
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakte object
330 m2
Label
A+
Einddatum
16 September 2031
Toon meer

Kaart