Vaart 3

Verkocht 1713 GR Obdam € 675.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Vanwege de bedrijfsverplaatsing van Devi-Group bv naar De Veken is dit vrijstaande bedrijfscomplex gelegen aan de Vaart 3 te Obdam voor verkoop beschikbaar gekomen. Het complex kenmerkt zich door zijn uitstekende ligging, verzorgd afwerkingsniveau en is niet intensief in gebruik geweest.

Het bedrijfscomplex is gesitueerd op het in de jaren negentig ontwikkelde bedrijventerrein de Braken en is centraal gelegen tussen Hoorn en Alkmaar/Heerhugowaard, met op fietsafstand het NS-station en het winkelcentrum van Obdam en een uitstekende verbinding met de recent verbrede Westfrisiaweg N302 en de N507, met aansluitingen op de Rijkswegen A7 en A9.

Het object is rond het jaar 2008 op een perceel van 1.015 m² eigen grond gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van goede en duurzame materialen. Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is circa 1.197 m² bvo groot (verdeeld over begane grond en eerste verdieping) en verkeert in een goede staat van onderhoud, met een hoogwaardig afwerkings- en inrichtingsniveau. Voor de indeling verwijzen wij u graag naar de plattegrond tekeningen.

Bijzonderheden:

– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Kantoorruimte voorzien van systeemplafonds met LED verlichting;
– Expeditie ruimte middels overheaddeur toegankelijk;
– Parkeer- en manoeuvreerterrein verhard middels klinkerbestrating en betonplaten.

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars leidt je graag op locatie rond.

Koopcondities

Vraagprijs: € 675.000,- kosten koper exclusief btw

Opleverings-/niveau en datum:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Kadaster:
Gemeente Obdam, Sectie E, nummer 1891, 10 are en 15 centiare (1.015 m²)

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijventerreinen heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakte object
1.197 m2
Oppervlakte perceel
1.015 m2
Toon meer

Kaart