De Veken 206B

Verhuurd 1716 KJ Opmeer € 1.400,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het ruim opgezette bedrijventerrein De Veken te Opmeer is dit moderne vrijstaande bedrijfsverzamelgebouw aantrekkelijk gesitueerd. Bedrijventerrein De Veken kenmerkt zich door de centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard en Hoorn en via de A.C. de Graafweg (N241) is er sprake van een goede verbinding met de Rijkswegen A7 en A9. Opmeer is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Bij de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen. De bedrijfsunit omslaat ca. 145 m² bvo bedrijfsruimte en ca. 100 m² bvo kantoorruimte (verdeeld over de parterre ca. 50 m² bvo en eerste verdieping ca. 50 m² bvo).

De bedrijfsruimte is onderscheidend door de riante vrije hoogte (circa 7m1 en de onderheide vloeren (nuttige vloerbelasting circa 1500kg/m2). De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een overheaddeur (van het merk Crawford). Logistiek gezien is het gunstig dat via het afgesloten parkeer- en manoeuvreerterrein rondom het verzamelgebouw gereden kan worden. Aan de voorzijde is er goede parkeergelegenheid op eigen terrein (viertal parkeerplaatsen).

Voorzieningsniveau:
– Pantry;
– Airco unit;
– Mechanische ventilatie;
– Sanitaire voorzieningen;
– Cv-installatie middels radiatoren;
– Systeemplafond met Tl armatuur;
– Viertal parkeerplaatsen;

Informeer naar de mogelijkheden.

Huurprijs:
€ 1.400,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.

Aanvaarding:
In overleg (kan spoedig).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.400,- per maand
Huur BTW belast
Ja