De Veken 246A

1716 KJ Opmeer € 3.500.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het ruim opgezette bedrijventerrein De Veken is dit zeer hoogwaardige bedrijfscomplex voor verhuur beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein De Veken is centraal gesitueerd in Westfriesland, temidden tussen Alkmaar/Heerhugowaard en Hoorn, en is via de A.C. de Graafweg c.q Rijksweg A7 goed te bereiken.

Het perceel van circa 8.274m2 heeft een gunstige lengte / breedte verhouding (circa 61m1 x 135m1). De traditioneel gebouwde kantoorruimte is opgetrokken uit metselwerk en heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 535m2), verdeeld over begane grond en eerste verdieping. Het kantoor vertegenwoordigt een hoog voorzieningen niveau en wordt turn-key opgeleverd.

De achtergelegen bedrijfshal (twee compartimenten) ter grootte van circa 4.450m2 bruto vloeroppervlakte kwalificeren wij als multifunctioneel. De betonnen vloeren zijn onderheid, de nuttige vloerbelasting bedraagt circa 2.500 kg/m2. De hal met lichtstraten heeft een vrije hoogte van circa 8,5m1 en is uitgevoerd met overheaddeuren, voorzien van een drietal loading docks.

Bij de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen. Het verharde, ruim bemeten parkeer- en manoeuvreerterrein is goed toegankelijk, de laadkuil is uitstekend aan te rijden.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons voor een vrijblijvende bezichtiging.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 3.500.000,- kosten koper exclusief btw

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Opmeer, Sectie U, nummers 731 en 732

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Bijzondere bepalingen:
Niet van toepassing.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Opmeer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “BPDeVeken”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Huurcondities:

Huurprijs: € 19.500,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Opmeer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “BPDeVeken”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 3.500.000,- k.k.
Huurprijs
€ 19.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakte object
4.985 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4