De Veken 250

Verkocht 1716 KJ Opmeer € 2.150.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het ruim opgezette bedrijventerrein De Veken is dit hoogwaardige bedrijfscomplex voor verkoop beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein De Veken kenmerkt zich door haar ruime opzet en centrale ligging tussen de Rijkswegen A9 (Alkmaar/Heerhugowaard) en Rijksweg A7.

Het recentelijk gebouwde bedrijfscomplex wordt in verhuurde staat aangeboden, met een huurstroom van circa € 144.000,-. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen en heeft een kavelgrootte van 6.875m2).

Het complex bestaat uit circa 521m2 bvo kantoorruimte, verdeeld over parterre en eerste verdieping. De achtergelegen bedrijfsruimte met lichtstraten, is onderverdeeld in een viertal compartimenten van elk circa 800m2 bvo, met de mogelijkheid om uit te breiden met een 5e compartiment.

De hallen zijn goed toegankelijk middels elektrisch bedienbare (extra brede, 7,94m1 x 4,92m1) overheaddeuren en zijn uitgevoerd met onderheide vloeren (nuttige vloerbelasting circa 1.500 kg/m2), de vrije hoogte bedraagt circa 6.2m1. De vrije hoogte is circa 6,2m1.

Het voorzieningenniveau is compleet en bestaat onder andere uit vloerverwarming,
luxe sanitaire voorzieningen, pantry, verlichtingsarmaturen en alarminstallatie.

Op het eigen terrein zijn circa 10 parkeervakken gerealiseerd, afgesloten middels een stalen rolpoort.

Vraagprijs: € 2.150.000,- kosten koper exclusief btw.

Aanvaarding: in overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Opmeer, Sectie U, nummers 668

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Bijzondere bepalingen: Wordt in verhuurde staat aangeboden.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Opmeer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “BPDeVeken”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 2.150.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Oppervlakte object
3.841 m2
Oppervlakte perceel
6.875 m2
Toon meer

Kaart