Binnenzeestraat 30

Verhuurd 1446 AB Purmerend € 4.750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Aan de Binnenzeestraat 30 te Purmerend op de Baanstee-Noord in Purmerend bieden wij u deze nieuwbouw unit te huur aan.
Het geheel is ruim voorzien van de benodigde zaken welke normaliter door huurder zelf aangebracht moeten worden.

Het betreft 262 m² bvo bedrijfsruimte op de begane grond en een vide ( verdiepingsvloer ) van 138 m² bvo. De unit heeft een eigen entree vanaf de toegangsweg en 135 m² bvo kantoorruimte op de begane grond. Tevens 140 m² bvo op de verdieping en 7 ruime parkeerplekken gelegen voor het bedrijfspand met een eigen entree rechtstreeks aan de Binnenzeestraat.

Bedrijfsvloer begane grond 262 m² bvo

Vide beton bedrijfsvloer 138 m² bvo

elektrische overheaddeur 4 x 5 meter met licht segmenten

Kantoorruimte begane grond 135 m² bvo

Kantoorruimte verdieping 140 m² bvo

Hoogte van het geheel is 8 meter.

7 parkeerplekken

De vloerdruk van de bedrijfsvloer op de begane grond is maar liefst 1500 kg p/m², de vloerdruk van de verdiepingsvloeren is 500 kg p/m².

Het betreft een geheel technisch ingerichte ruimte, camera systeem, rookmelders, VRV systeem en inbraakinstallatie, welke wij te huur mogen aanbieden, er zijn veel meerwerk opties al door verhuurder uitgevoerd, op de begane grond keurig nette toiletgroep en goed gevulde pantry, verlaagd plafond voorzien van LED verlichting, de wanden keurig netjes behang klaar en strak afgewerkt, prachtige ruime keurig afgewerkte houtentrap naar de verdieping, en op de verdieping zelfde afbouw als begane grond maar met glaswanden, vaste panelen, gelaagd veiligheidsglas in het kantoor.
In het kantoor is een zandcement dekvloer aanwezig, hierbij is dus rekening gehouden met een eventuele vloerverwarming welke huurder zelf aan zou kunnen leggen

Twee lichtstraten in de bedrijfsruimte voor optimaal licht toetreding, keurige toiletgroepen, trapkast, hekwerk op verdiepingsvloer, geheel voorzien van LED verlichting, één cassette Zubadan warmtepomp, cassettemodel airconditioning.

Tevens zijn opgenomen: een E–installatie in de bedrijfsruimte en de meterkast is geschikt voor 3 x 25A. En een W- en E– installatie ten behoeve van de natte ruimte. Glasvezel is aangelegd.

Service kosten per maand voor het schoonmaken van het pand aan de buitenzijde alsmede het buitenterrein.

Huurbetaling: per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren.

Datum van oplevering: per direct

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 4.750,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 275,-
Service BTW tarief
21%
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakte object
675 m2
Toon meer

Kaart