Emmakade 1A

1441 ET Purmerend € 2.245,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op deze fantastische locatie, op de hoek van de Emmakade/Herengracht ligt dit zeer stijlvolle monumentale pand (bouwjaar 1910/1911).

Op de begane grond is in totaal 210 m² kantoorruimte beschikbaar op loopafstand van het winkel-/uitgaansgebied en het bus- en treinstation van Purmerend.

De huurprijs betreft een casco huurprijs waarbij de systeemplafond/CV/Airco en de keuken inbegrepen zitten, echter het onderhoud en een eventuele vervanging hiervan is voor eigen rekening.

Locatie:
In het gezellige centrum van Purmerend nabij uitvalswegen op het wegennet rondom Purmerend. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Parkeren:
Parkeren (betaald) is mogelijk in de directe omgeving. Tevens zijn er diverse parkeergarages aanwezig.

Deelverhuur is niet mogelijk

Voorzieningen:
Toilet
C.V.
Airco

Servicekosten:
Huurder wordt zelf contribuant van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, korter is bespreekbaar.

Betalingen:
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.245,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
210 m2
Oppervlakte perceel
210 m2
Toon meer

Kaart