Impuls 30

Verkocht 1446 WX Purmerend € 345.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Als u dan toch overweegt te verhuizen en te willen kopen is dit precies wat u zoekt!

Het werkelijk unieke object, gelegen op het bedrijventerrein Baanstee – Oost in Purmerend, biedt u een enorm scala aan ondernemersmogelijkheden. Het imposante object is strak vormgegeven, heeft een representatieve uitstraling en maakt deel uit van een zeer fraai bedrijfsverzamelgebouw.

Het afwerkingsniveau zorgt voor een professionele werkomgeving en een aangename atmosfeer. Een ideale plek voor de ondernemer die uitstraling en bereikbaarheid – door ontsluiting via de N244 naar de A7 en andere uitvalswegen – hoog in het vaandel heeft staan.

Keurige entree, binnenlopend in de open ruimte van de bedrijfsruimte. Geen overheaddeur maar een glazen pui met schuifdeur en een open trap tot de eerste verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond is ca 180 m² met een vloerdruk van 1500 kg per m².

Door het vervangen van de overheaddeur door een mooie ruime glazen pui is er een lichte en representatieve ruimte ontstaan.
De verdieping – bereikbaar via een houten trap – bestaat uit circa 190 m² bvo en is nu ingericht als ruime kantoor/bedrijfsruimte. Verder een keurige pantry voorzien van alle gemakken.

Locatie: Op zicht locatie gelegen op bedrijventerrein De Baanstee – Oost nabij de provinciale weg N244 en de A7 met prima aansluiting op het wegennet rondom Purmerend.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op ongeveer 1 minuut loopafstand van openbaar vervoer.

Parkeren kan op eigen twee voorgelegen parkeerplaatsen en op de openbare weg.

Bestemming: Handel en Nijverheid maar neem gerust contact op met de gemeente voor de mogelijkheden.

Datum van oplevering: In overleg maar kan redelijk snel.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 345.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Oppervlakte object
370 m2
Toon meer

Kaart