John F. Kennedyplein 47

1443 EB Purmerend € 200,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

De onderhavige winkelruimte maakt onderdeel uit van Winkelcentrum Makado, welke een oppervlakte heeft van in totaal circa 6.200 m². Naast een aantal lokaal betrokken ondernemers bevinden zich in het winkelcentrum landelijke ketens, onder andere een Deen, Ter Stal , DIO Drogist, Pearl en een Big Bazar.

Oppervlakte object vanaf: Circa 105 m² b.v.o.

Opleveringsniveau: In overleg, uitgangspunt betreft een casco oplevering. Huurder accepteert de ruimte zoals deze op de huuringangsdatum door verhuurder ter beschikking wordt gesteld. Bij einde huur dient huurder de winkelruimte in casco staat op te leveren inclusief winkelpui/rolluik.

Bestemming: Bedrijfsruimte ten behoeve van de uitoefening van detailhandel.

Huurprijs: € 200,- per m² exclusief BTW, winkeliersbijdrage en servicekosten (prijspeil 2018)

Servicekosten: € 17,- per m² exclusief BTW per jaar .

Winkeliersbijdrage: € 8,- per m² exclusief BTW per jaar.

Huur ingangsdatum: Na overleg.

Huurtermijn: 5 jaar en vervolgens aaneensluitende huurperioden van telkens vijf jaar.

Huurovereenkomst: model ROZ 2012 met daarin opgenomen specifieke aanpassingen met betrekking tot het gebouw waartoe het gehuurde behoort.

BTW: Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Huurder zal een bankgarantie doen stellen ter grootte van 3 maanden huurprijs, voorschot servicekosten en promotiebijdrage, te vermeerderen met btw.

Huurprijsindexering: De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumenten prijsindexcijfer CPI-alle huishoudens zoals gepubliceerd door het CBS.

Betalingen: Per maand vooraf. Huurder verbindt zich bij het aangaan van de huurovereenkomst tot het afgeven van een incassomachtiging.

Voorbehoud: Deze vrijblijvende verhuurinformatie wordt verstrekt onder uitdrukkelijke voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 200,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 17,-
Service BTW tarief
21%
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Oppervlakte object
105 m2
Toon meer

Kaart