Netwerk 17A

1446 XB Purmerend € 350,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein Baanstee in Purmerend staat deze zeer representatieve kantoorruimte vrij voor huur.

Energielabel A+++.

Het betreft hier één kantoorruimte van circa 15 m² op de 1e verdieping van dit fraaie pand. De ruimte is voorzien van een glaspartij waardoor er een prettige werkomgeving wordt gecreëerd. Opleveringsniveau is op een zeer hoog niveau en o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichting, airco wandunit, gemeenschappelijke overloop met pantry (voorzien van koelkast, afwasmachine en luxe koffiezetmachine) en toiletgroep, laminaat en kabelgoten. Kortom: schitterende kantoorruimte op een werkelijke top locatie!

De huurprijs voor de ruimte (plus het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte) bedraagt € 350,- per maand excl. btw + servicekosten á 75,- per maand excl. btw. Onder de servicekosten valt elektra en stadsverwarming.

Locatie:
Gelegen op bedrijventerrein Baanstee in Purmerend nabij de provinciale weg N244 met prima aansluiting op het wegennet rondom Zaanstreek Waterland.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van openbaar vervoer.

Parkeren:
Parkeren (gratis) is mogelijk voor de deur.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg

Opleveringsniveau:
In uitstekende nette staat

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 350,- per maand
Huur BTW belast
Ja