Netwerk 5

1446 XB Purmerend € 1.700,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein Baanstee in Purmerend mogen wij u een zeer representatieve bedrijfs- / showroom ruimte te huur aanbieden. Het betreft hier de begane grond welke bestaat uit ca 160 m². Het opleveringsniveau is op een zeer hoog niveau en o.a. voorzien van verlichting, pantry en toiletgroep. Aan de voorzijde een prachtige pui en daarnaast twee openslaande deuren (overheaddeur is niet aanwezig). Kortom: schitterende intrekkingsgereed bedrijfs/showroomruimte. De 1e etage zou er ook eventueel bij gehuurd kunnen worden.

Locatie: Gelegen op bedrijventerrein Baanstee in Purmerend nabij de provinciale weg N244 met prima aansluiting op het wegennet rondom Zaanstreek Waterland.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van openbaar vervoer.

Parkeren: Parkeren (gratis) is mogelijk voor de deur.

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 jaar verlenging

Opleveringsniveau:
As is in uitstekende staat.

Datum van oplevering:
Per direct

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

Voorbehoud:
Goedkeuring van de verhuurder/eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.700,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Ingetrokken
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Oppervlakte object
160 m2
Toon meer

Kaart