Netwerk 52

Verhuurd 1446 SZ Purmerend € 850,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op goed bereikbare locatie – nabij uitvalswegen A7, N246 en N247 – hebben wij momenteel een royale en multifunctionele bedrijfsruimte in de verhuur gekregen. Het pand staande en gelegen aan Netwerk 52 te Purmerend is gelegen op het moderne industrieterrein De Baanstee-Oost in Purmerend en is verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond meet 43 m² bvo en is voorzien van een gecoate betonvloer en een overheaddeur van 2.50 meter breed bij 3.50 meter hoog. Het betreft hier één functionele ruimte met een hoogte van 3.75 meter. Het pand, voorzien van krachtstroom, is ideaal voor opslag van materieel en is in gebruik te nemen als werkplaats in combinatie met kantoor.

Het bedrijfspand is voorzien van een vaste trap naar de eerste verdieping met een betonnen vloeroppervlak van circa 43 m² bvo en een hoogte van 2.65 meter. Ook dit betreft één functionele ruimte, die naar eigen wens is in te richten als opslag of kantoor. Ramen in de voorgevel zorgen voor prettig daglicht.

Het bedrijfspand is voorzien van alarm -welke kan worden overgenomen van verhuurder – en een toilet met wastafel met warm/koud water. Het buitenterrein is bestraat en biedt twee eigen parkeerplaatsen.

Dit moderne en goed onderhouden bedrijfspand biedt aan het midden- en kleinbedrijf interessante mogelijkheden om kantoor en werkplaats te combineren. Kijk ook op www.ruimtelijkeplannen.nl en typ het adres in voor uitgebreide informatie over het bestemmingsplan.

Wilt u meer weten of de ruimte bezichtigen? Neemt u dan vrijblijvend contact op!

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 850,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Oppervlakte object
86 m2
Toon meer

Kaart