Ohmstraat 5

Verhuurd 1446 TC Purmerend € 5.400,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Gerenoveerd bedrijfspand op bedrijventerrein Baanstee-West in Purmerend.
Het pand bevat fraaie kantooretages en is gelegen op 1200 m² eigen grond. Het pand is goed zichtbaar vanaf de weg en gemakkelijk bereikbaar.

Aan de voor- en zijkant kan er royaal worden geparkeerd op eigen terrein.

Een heerlijke plek om te ondernemen/werken!

Op dit bedrijventerrein zijn vele ondernemingen gevestigd zoals onder andere: Groenhart ijzerwaren, Voortman kantoorinrichting, Ooms Bouwmaatschappij, Piet Klerkx meubels/slapen en diverse automobielbedrijven (merkdealers en occasion-dealers).

Bestemming: Handel/Nijverheid

Oppervlakte:
75 m² BVO kantoor op de begane grond
125 m² BVO kantoor eerste verdieping
675 m² BVO bedrijfsruimte

Totaal: 875 m² BVO

Kantoor
Begane grond (75 m² BVO): hal, mooie glazen deur, meterkasten, kantoor/ontvangst. Dubbel herentoilet en damestoilet, pantry en sanitaire groep voor bedrijfsruimte.
Eerste verdieping (125 m² BVO): grote kantoorruimte met spreekkamer (glazen wand) met luxe pantry.
Luxueus kantoor met systeemplafond met daarin armaturen en een airco-unit van 6 KW.
De wanden zijn strak afgewerkt. De bekabeling kan netjes worden weggewerkt in een wandgoot. Vloer is netjes afgewerkt met PVC.

Bedrijfshal
Begane grond (675 m² BVO): de bedrijfshal is zes meter hoog en is voorzien van twee grote overheaddeuren (4,00 x 4,00 m), één grote nieuwe lichtstraat, twee nieuwe heaters en een nieuwe sanitaire groep met twee urinoirs en toilet.
De vloer heeft een vloerdruk van 5000 kg/ m² en de kantoren een vloerdruk van 350 kg /m².

Elektrische installatie met een hoofdaansluiting van 3 x 250 AMP. Kantoren voorzien van kabelgoten met wandcontactdozen en geschikt voor bekabeling.
• Intercominstallatie
• Alarminstallatie
• Stadsverwarming voedt de verwarmingsinstallatie. De radiatoren in de kantoren zijn voorzien van thermostaatknoppen. Een Heather verwarmt de bedrijfsruimte.

Servicekosten:
* Glasbewassing aan de buitenzijde (4 x per jaar)
* Het periodiek reinigen van de gevel (1 x per jaar)
* Onderhoudscontract voor blusmiddelen
* Onderhoudscontract voor overheaddeuren
* Keuren van de overheaddeuren
* Onderhoud groenvoorziening (snoeien/wieden)
* Onkruidbestrijding terrein
* Administratiekosten ad 5% over de hierboven aangegeven leveringen en diensten.

Servicekosten € 250,00 excl. b.t.w. per maand

Jaarlijks vindt er een verrekening plaats van de servicekosten op basis van nacalculatie. De verhuurder zal bovenstaande contracten afsluiten na overleg en goedkeuring van de huurder .

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie februari 2015), met aanvullende bijzondere bepalingen van verhuurder.

Opleveringsniveau: Luxueus kantoor met systeemplafond en armaturen. De wanden zijn strak afgewerkt. De bekabeling kan netjes worden weggewerkt.

Zekerheidstelling: Door verhuurder wordt een bankgarantie of een waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW

Huurprijswijziging: Jaarlijkse wijziging, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum conform het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006 =100). Gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting: Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht.
Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van 5 of 10 jaar met een optie voor een aansluitende huurperiode van 5 jaar.

Betalingsvoorwaarde: Huur en servicekosten incl. btw worden per maand vooruit middels automatische incasso betaald.

Voorbehoud: Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen over de inhoud van deze projectinformatie. Elke eventuele verhuur dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door eigenaresse.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 5.400,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 250,-
Service BTW tarief
21%
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakte object
875 m2
Toon meer

Kaart