Rocamadour 28

Verhuurd 1448 LA Purmerend € 195,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Huren in De Open Veste, bel of mail ons en maak een afspraak met de makelaar en verneem de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw kantoor-/bedrijfsruimte in Purmerend? Dan is De Open Veste iets voor jou!
Er komt een prachtige ruimte beschikbaar op Kop West. Een nieuwbouwwijk aan de noordkant van Purmerend, langs het Noord-Hollands Kanaal. Een prachtig project met oog voor comfort en duurzaamheid.

De Open Veste wordt als het ware een moderne veste met 171 woningen en een grote binnentuin. Een ommuurd wijkje, bestaande uit een mix van huurwoningen in de vrije sector, koopwoningen en een commerciële ruimte. De Veste ligt dichtbij het centrum, heeft een open verbinding naar omliggende wijken en is omgeven door groen en water.

De afzonderlijke kantoor-/bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Casco betekent: zonder afwerking op vloeren en wanden. Wel worden de aansluitpunten tot en met de meter voor de levering Stadsverwarming, gas, elektra, water en telefoon aangelegd door verhuurder.

Geschikt voor vele doeleinden: bedrijven, kantoren, sociale en culturele voorzieningen, (para)medische voorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, sport en recreatieve voorzieningen.

Horeca is niet toegestaan.

Ruimte groot ca. 156 m² vvo á € 195, – per m² excl. btw en excl. servicekosten en incl. 2 parkeerplekken.

Huurtermijn: 5 of 10 jaar met verlengingsmogelijkheden van telkens 5 jaar.

Indexatie huurprijs: jaarlijkse indexering, voor het eerste 12 maanden na de ingangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek (CBS).
• Voorschotbijdrage servicekosten: P.M.
• Huurbetaling: per maand of kwartaal vooruit.
• opzegtermijn 12 maanden;
• bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en voorschotbijdrage servicekosten inclusief btw
(model Bouwinvest, gebaseerd op het ROZ-model);
• Te sluiten huurovereenkomsten zullen worden aangegaan op basis van het model Bouwinvest (gebaseerd op het ROZ-model).
• Opslag exploitatie-btw: Indien een kandidaat-huurder zich meldt die niet btw-plichtig is, dient er een opslag op de huurprijs te komen van een nader te bepalen percentage als tegemoetkoming in de exploitatie-btw.
• Markthuurprijsaanpassing: Elk der partijen is bevoegd om aanpassing van de huurprijs aan de markthuurwaarde te verlangen. Die aanpassing kan voor het eerst plaatsvinden na het verstrijken van de eerste huurtermijn van 5 jaar en vervolgens steeds na een periode van tenminste vijf jaar na de laatste huurprijsaanpassing aan de marktwaarde. Aanpassing van de huurprijs op basis van het voorafgaande kan nimmer leiden tot een verlaging van de huurprijs van de op het moment van aanpassing geldende huurprijs.
• Oplevering einde huurperiode: Aan het einde van de huurperiode dient huurder het gehuurde leeg, bezemschoon en geheel ontruimd van scheidingswanden, vloerbekleding, bekabeling (behoudens elektra) en overige huurders inbouwzaken die niet tot het gehuurde behoren aan verhuurder op te leveren. Huurder dient zorg te dragen voor herstel van schade aan het gehuurde behoudens slijtage als gevolg van normaal kantoorgebruik.
• Onderverhuur: Het is huurder niet toegestaan de ruimte aan derden onder te verhuren, tenzij verhuurder na schriftelijk verzoek van huurder hiertoe anders bepaald.
• Naam aanduiding: het is huurder niet toegestaan een naam aanduiding aan de gevel te voeren. Huurder heeft wel het recht op doorzichtige glasreclame uitvoering, plaats en maatvoering in nadrukkelijk overleg en na schriftelijke goedkeuring van verhuurder.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 195,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakte object
156 m2
Toon meer