Van Damplein 4

1448 NB Purmerend € 24.000,- per jaar
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Centraal gelegen in de nog steeds groeiende wijk Weidevenne aan het Van Damplein te Purmerend, ligt Winkelcentrum Weidevenne. In dit winkelcentrum is deze courante bedrijfsruimte van ca. 103 m² BVO op de begane grond (op zichtlocatie) voor verhuur beschikbaar.

Het winkelcentrum is voorzien van een aantal grote landelijke winkelketens zoals Deen, Vomar, Kruidvat, Blokker, Zeeman, Primera, Etos, Pearle en de Febo. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over een aantal uitstekende vers speciaalzaken zoals een bakkerij, slagerij en viswinkel, alsmede een overig aantal regionaal sterke ondernemers.

Ook beschikt het winkelcentrum over een aantal goede kledingwinkels. Hiermee voorziet het winkelcentrum in zowel de dagelijkse en niet dagelijkse behoeften. Naast directe bediening van de wijk Weidevenne vervult dit winkelcentrum ook een bovenwijkse functie en bedient zij ook de andere wijken in Purmerend.

Het winkelcentrum is voorzien van ruim 300 parkeerplaatsen op het parkeerdek waar men gratis kan parkeren. Via de overdekte tapis-roulant of de lift is het winkelcentrum prima vanaf het parkeerdek bereikbaar.

Winkelcentrum Weidevenne is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 122 stopt bij de Canberrastraat. NS Station Weidevenne ligt direct naast het winkelcentrum.

Bestemming: detailhandel / kantoorruimte / praktijkruimte

Huuringang / aanvaarding: In overleg maar kan snel.

Huurcontract: Standaard R.O.Z. model winkelruimte, met aanvullende bijzondere bepalingen van verhuurder.

Servicekosten: Voorschot servicekosten bedraagt € 175,- per maand exclusief BTW (op basis van reëel gemaakte kosten, jaarlijkse eindafrekening op basis van nacalculatie (vraag om de specificatie van deze kosten aan de makelaar).

Promotiekosten: € 101,- exclusief BTW per maand.

Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt als casco in de huidige staat verhuurd , water en elektriciteit tot in de meterkast en een aansluiting op de stadsverwarming.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor het aanbrengen van voorzieningen die van overheidswege en/of de nutsbedrijven worden gevorderd in verband met het gebruik van het gehuurde, waaronder de door de plaatselijke brandweer vereiste voorzieningen. Deze kosten komen voor rekening van huurder. De overige voorzieningen die de huidige huurder mogelijk achterlaat worden om niet gebruikt inclusief de aanwezige. Huurder zal in overleg met verhuurder voor eigen rekening het gehuurde afbouwen.

Gevelreclame: Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Purmerend en verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurprijswijziging: Jaarlijkse wijziging, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum conform het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006 =100). Gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting: Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.

Huurtermijn: 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingsvoorwaarde: Per kalendermaand, bij vooruitbetaling, door middel van automatische incasso door verhuurder.

Voorbehoud: Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie. Elke eventuele verhuur dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door eigenaresse.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 24.000,- per jaar
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakte object
103 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4