Voltastraat 1-3

Verhuurd 1446 VA Purmerend € 9.500,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

TE HUUR het vrijstaande bedrijvencomplex op een ruime kavel op werkelijk sublieme A1 locatie.

Bel of mail ons en maak een afspraak voor bezichtiging.

Bij binnenkomst valt direct de enorme lichte ruimte op, glas rondom en maar liefst drie lichtstraten om de zon naar binnen te halen, verlaagd plafond met licht armaturen, keurig kantoor/spreekkamers, nette toiletgroep voor dames en heren.
Het werkplaats gedeelte heeft drie ruime overheaddeuren voorzien van licht secties, dus ook in de werkplaats komt het licht volledig binnen voor een goede werksfeer.

Geheel bestaat uit:
– entree / showroom / kantoren 1163 m²
– werkplaats / kantine 506 m²
– Buitenterrein 550 m²

Hier kan uiteraard een totaal andere invulling cq. indeling aangegeven worden door u als nieuwe huurder.

OMSCHRIJVING VAN DE LOCATIE: Het pand is gesitueerd op goede stand, op zichtlocatie op het grootschalig ontwikkelde industrie- en bedrijventerrein Baanstee-Oost. Goede aansluiting via N244 op A7 richting Hoorn, Zaandam en Amsterdam. Nabij gelegen industrie- en bedrijventerrein Baanstee-Noord is in ontwikkeling en deels ingericht en ontwikkeld. De N244 is verbreedt om de aansluiting naar Baanstee Oost en Noord te verbeteren.

BESTEMMINGSPLAN EN BESTEMMING: Overeenkomstig verkregen inlichtingen van de gemeente Purmerend Afdeling Ruimtelijk Ordening/Planologie is de getaxeerde onroerende zaak gelegen binnen het bestemmingsplan: “Purmer Oost 1996” en heeft als nadere begripsomschrijving: “Handel en Nijverheid”. Maar er is, in goed overleg met de gemeente Purmerend, overleg mogelijk voor een ruimere bestemming.

Zekerheidstelling: Door verhuurder wordt een bankgarantie of een waarborgsom gesteld ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en B.T.W.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: De huurprijs wordt jaarlijks aangepast op basis van de Consumenten-prijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van 5 of 10 jaar met een optie voor een aansluitende huurperiode van 5 jaar.

Parkeren: ruim op eigen terrein

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 9.500,- per maand
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
1.669 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4