Weerwal 11

Verhuurd 1441 AL Purmerend € 1.950,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

In dit monumentale pand met stijlvolle uitstraling, oorspronkelijk gebouw als theater Amicitia, is op de begane grond een fraaie en sfeervolle kantoor-/bedrijfs-/praktijkruimte van circa 235 m² bvo (bruto vloeroppervlakte) voor verhuur beschikbaar gekomen. De ruimt leent zich uitstekend als hoogwaardige kantoorruimte voor o.a. zakelijke dienstverlening. Directe buren zijn o.a. Action, Deurwaarders kantoor Stam, New York Pizza, Van Bruggen Adviesgroep.

Het gebouw “Amicitia” is gesitueerd aan de Weerwal op zichtlocatie in het centrum van Purmerend. De bereikbaarheid is zowel met de auto (nabij rijksweg A7) als het openbaar vervoer (busstation Tramplein en NS Station Purmerend) uitstekend te noemen. In de directe nabijheid is volop parkeergelegenheid aanwezig (betaald parkeren).

Indeling: Grote, diepe kantoorindeling, sanitaire groep ter hoogte van het midden aan de rechter gevel gesitueerd, twee separate spreekkamers in achterste gedeelte, aparte ruimte t.b.v. pantry/ archief/server.

Opleveringsniveau:
– Vloerbedekking
– Mogelijkheid van gevelreclame
– Twee toiletruimtes v.v. voorportaal, wasbakje, vloer- en wandtegel
– Centrale verwarming middels radiatoren
– De lange wanden zijn v.v. glazen bouwstenen t.b.v. daglichttoetreding via de zijgevels
– Pantry v.v. linoleum, vaatwasser en koelkast
– Extra toegangsdeur in rechter zijgevel t.b.v. laden / lossen via steeg
– Brandslang op haspel.

Huurprijs:
Aanvangshuur € 1.950,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Voorschot m.b.t. gas, water en elektra ca. € 450,- per maand.

Huuringangsdatum:
In overleg (kan spoedig).

Huurtermijn:
Bespreekbaar maar uitgaande van 5 jaar met 5 jaar verlenging.

Bijzonderheden:
Niet van toepassing.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau:
In overleg.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015).

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Purmerend valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad 2010”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming centrumdoeleinden 1 heeft. Geschikt voor o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Purmerend.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Purmerend BOG niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.950,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Serviceprijs
€ 450,-
Service BTW tarief
21%
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Oppervlakte object
235 m2
Toon meer

Kaart