Molenstraat 16-18

Verkocht 1741 GK Schagen € 575.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

In de binnenstad van Schagen is deze traditioneel gebouwde HORECA gelegenheid met zelfstandig te bereiken bovengelegen maisonnettewoning voor verkoop beschikbaar gekomen.

Locatie:
Binnenstad Schagen. De gezellige binnenstad van Schagen kenmerkt zich door haar grote diversiteit van haar winkelbestand en HORECA gelegenheden. Schagen heeft de beschikking over een NS station en is centraal gesitueerd in de kop van Noord-Holland, niet ver van de Noordzee.

Vloeroppervlakte
De HORECA ruimte op de begane grond vertegenwoordigt ca. 126 m² bruto vloeroppervlakte op de begane grond.

De bovengelegen zelfstandig te bereiken verhuurde maisonnettewoning heeft circa 119,4 m² gebruiksoppervlakte en heeft de beschikking over een dakterras van circa 22,3 m².

De achtergelegen ruimte ter grootte van circa 133m2 bvo op de begane grond met bovengelegen verdieping ter grootte van circa 60m2 + 20 m2 dakterras valt buiten het aanbod maar kan indien gewenst additioneel verkregen worden, vraagprijs € 200.000,- kosten koper.

Mocht u een andere invulling dan HORECA beogen dan treden wij graag in overleg om te bezien wat de mogelijkheden hieromtrent zijn.

Buitenterrein:
Circa 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde.

Opleveringsniveau:
De HORECA ruimte zal als volgt worden opgeleverd:
casco oplevering, bij verkoop in zijn totaliteit zal de onderhavige onroerende zaak tevens met een CV-installatie, een ondergrondse vetvangpunt en sanitaire groep opgeleverd worden.

Vanzelfsprekend zal de verhuurde maisonnettewoning opgeleverd worden met keukeninrichting en sanitaire voorzieningen. Thans is de woning verhuurd voor onbepaalde tijd tegen een jaarlijks te indexeren huursom van € 1.500,- per maand, inclusief kosten energieverbruik.

Koopcondities
Vraagprijs: € 575.000,- kosten koper.

Aanvaarding: in overleg

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Kadaster: Gemeente Schagen, Sectie C, nummer 2669 (gedeeltelijk).

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Het perceel binnen het bestemmingsplan “ Bestemmingsplan Centrum en omgeving”. Voor de begane grond geldt de enkelbestemming HORECA met een functieaanduiding horeca t/m horecacategorie 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Schagen. Mocht u een andere invulling dan HORECA beogen dan treden wij graag in overleg om te bezien wat de mogelijkheden hieromtrent zijn.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee