Van Roozendaalstraat 13

1715 EJ Spanbroek € 15.000,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet.

Per direct komt dit omvangrijke bedrijfscomplex (bruto vloeroppervlakte circa 9.958 m2) op een perceel eigen grond ter grootte van maar liefst 9.370m2 medio november 2019 voor verhuur beschikbaar. De bruto oppervlakte van het complex beslaat circa 9.758 m2 bruto vloeroppervlakte, verdeeld over de begane grond (groot circa 6.128 m2 bvo) en eerste verdieping en tweede verdieping (groot circa 3.629 m2 bvo).

Daarnaast geeft splitsing van het complex ook mogelijkheden; het brede front geeft daartoe mogelijkheden. In het geval u belangstelling heeft voor een kleiner deel van het complex nodigen wij u uit uw programma van eisen kenbaar te maken.

De solide constructie is eind jaren zeventig vorige eeuw opgetrokken uit stalen kolommen met stalen liggers. De vloeren zijn in beton uitgevoerd en onderscheiden zich door de hoge nuttige vloerbelasting. De gevels bestaan uit metselwerk en damwandprofielgevelbeplating.

De showroom-/kantoorruimten zijn in het midden van het complex gesitueerd, verdeeld over begane grond en eerste verdieping, met aan weerszijden bedrijfsruimten. Voor de indeling verwijzen wij naar aangehechte plattegrondtekeningen.

De showroom- en kantoorruimten, kantine en sanitaire groepen zijn functioneel afgewerkt en ingericht. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond, vloerbedekking, kabelgoten, enkele lichtstraten, airco en een sprinklerinstallatie.

Het voorzieningsniveau:

– Verhard buitenterrein;
– Sanitaire voorzieningen en kantine faciliteiten;
– Systeemplafonds met tl-armatuur;
– Cv-installatie;
– Parkeer- en manouvreerterrein;
– Sprinklerinstallatie.

Medio november 2019 zal het bedrijfscomplex vrij van huur en gebruik kunnen worden opgeleverd.

Huurprijs € 15.000,- exclusief btw per maand

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 15.000,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Oppervlakte object
9.758 m2
Oppervlakte perceel
9.370 m2
Toon meer

Kaart