Melkweg 9

Verhuurd 1841 JJ Stompetoren € 2.450,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op het kleinschalige bedrijventerrein van Stompetoren is in 2022 deze vrijstaande bedrijfshal gelegen aan de Melkweg 9 gerealiseerd. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de N243 en is niet ver van de ring van Alkmaar / Heerhugowaard gesitueerd.

Het bedrijfsgebouw is thans op een perceel ter grootte van circa 600 m² op traditionele wijze gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van geprefabriceerde materialen. De duurzaamheid en energiezuinigheid stond bij de realisatie van de gebouwen hoog in het vaandel.

De bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 356 m², inclusief circa 9 m² kantoorruimte/pantry. Een toiletvoorziening is aanwezig. Het bedrijfsgebouw is opgetrokken uit een staal-/skelet constructie, uitgevoerd met een zadeldak (goothoogte circa 5,67m1, nokhoogte circa 7,2m1). De vloer is in beton uitgevoerd.

De toegepaste materialen zijn:
– gevels sandwichpaneel antraciet, RAL 7016
– schuin dak Prefab dakelement antraciet, RAL 7016
– kozijnen hout crème wit, RAL 9001
– ramen hout grijs, RAL 7001
– deuren hout grijs, RAL 7001
– overheaddeur staal grijs, RAL 7001
– lekdorpel aluminium grijs
– glas Hr++ transparant

De bedrijfshal is goed toegankelijk via de overheaddeur (circa 4m1 breed). Een separate loopdeur is aanwezig. Onderscheidend element is het verharde buitenterrein aan de zuidzijde van het object dat deel uit maakt van het aanbod.

Indien gewenst kan het gehuurde opgeleverd worden met diverse meerwerkopties.

Informeer naar de mogelijkheden !

Huurspecificaties

Huurprijs: € 2.450,- per maand exclusief btw.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurperiode: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Dorpskernen 2011”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met bedrijven tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.450,- per maand
Huur BTW belast
Ja