Nijverheidsweg 22

Verhuurd onder voorbehoud 1693 AM Wervershoof € 765,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Ontdek de ideale locatie voor uw onderneming aan de Nijverheidsweg in Wervershoof! De bedrijfsunit van circa 181m² bruto vloeroppervlakte is nu beschikbaar voor verhuur in dit volledig getransformeerde bedrijfscomplex. Profiteer van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en geef uw bedrijf de professionele uitstraling die het verdient. Wacht niet langer en grijp deze kans!

Locatie:
Het bedrijventerrein ”De Kaag-Oost kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Vloeroppervlakte
De beschikbare bedrijfsunits biedt elk een vloeroppervlakte van circa 181 m² bvo met de volgende verdeling:
• Circa 105 m² bvo op de begane grond, bestaande uit bedrijfsruimte met loopdeur, elektrische overheaddeur, toilet, vide en trapopgang.
• Een entresolvloer van circa 76 m² bvo onder het schuine dak, met een effectief verhuurbare vloeroppervlakte van circa 39 m² VVO.

Buitenterrein:
Voldoende parkeergelegenheid op verhard mandelig parkeer en manoeuvreerterrein (stelconbeplating). Mocht u extra ruimte nodig hebben, is het mogelijk om het buitenterrein aanvullend te huren na overleg.

Opleveringsniveau:
Het object zal als volgt worden opgeleverd:
Bedrijfsruimte:
• vrije hoogte circa 3 meter;
• separate loopdeur;
• modern toilet;
• pantry;
• vaste trap naar de entresolvloer, eveneens toegankelijk met heftruck voor het opslaan van goederen;
• LED verlichting;
• elektrisch bedienbare overheaddeur.

Huurcondities

Huurprijs:
€ 765,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
€ 50,- per maand exclusief btw (waaronder voorschot energiekosten).

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “
Dorpskernen III”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ”Bedrijventerrein” heeft, geschikt voor bedrijven tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 765,- per maand
Huur BTW belast
Nee