Loodsweg 7

1525 RH Westknollendam € 895.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Ondernemers opgelet. Thans is deze vrijstaande kantoorvilla op een bijzondere locatie voor verkoop beschikbaar gekomen. Direct aan de Nauernasche vaart met aansluitend de Zwaansmeerpolder is dit fraaie object prachtig gesitueerd. Vanaf de zongerichte steiger met ligplaatsmogelijkheden heeft u de mogelijkheid om optimaal van de landelijke en nautische aspecten te kunnen genieten.

Rond het jaar 2003 is het object op een perceel van 988m² onder architectuur op traditionele wijze gebouwd. De bruto vloeroppervlakte beslaat circa 442m² (verdeeld over begane grond 240m² en eerste verdieping 202m²), exclusief circa 104m² aan buitenruimte. Onderscheidend element is het energielabel A.

De begane grond is ingedeeld met onder andere een vijftal kantoorvertrekken, kantine c.q. keuken, toiletvoorziening en archiefruimte. De eerste verdieping heeft een viertal kantoorvertrekken met eveneens archief- en toiletruimte. Voorts is er de mogelijkheid om ter plaatse een extra sanitaire ruimte te realiseren.

De voorgevel is uitgevoerd met veel raampartijen met als resultaat dat er sprake is van fraai zicht en veel lichtinval. De kantoorvilla is verwarmd middels een cv-installatie. Wij kunnen spreken van uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Wetenswaardigheden:
– Sanitaire voorzieningen en keukenfaciliteiten;
– Kade met bangkirai steiger;
– CV-installatie;
– Wettelijk ventilatie systeem;
– Recente alarminstallatie;
– Aircovoorziening op de begane grond, verdiepingen zijn voorbereid;
– Energielabel A.

Graag leiden wij u rond op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Koopcondities

Vraagprijs € 895.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Opleveringsniveau: In overleg

Kadaster: gemeente Wormerveer, sectie A, nummers 7542 en 7422.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Aanvaarding: In overleg.

Bestemming: Het object valt onder de beheersverordening Bedrijventerrein Molletjesveer en heeft de bestemming bedrijfsdoeleinden. Bij twijfel over het toestaan gebruik adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Zaanstreek.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 895.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee