Rosbayerweg 73

Verkocht onder voorbehoud 1521 RW Wormerveer € 175.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Te Koop: deze top bedrijfsunit gelegen op het bedrijventerrein Noorderveld II te Wormerveer. Gelegen aan de Rosbayerweg 73, kadastrale aanduiding Wormerveer A 8191.

Zie de foto`s welke duidelijk de klasse en uitstraling weergeven.

Locatie en bereikbaarheid: De bedrijfsunits aan de Rosbayerweg zijn centraal gelegen nabij de Provinciale weg N-244 (Alkmaar-Purmerend) en de Rijksweg A8 (Zaandam-Afsluitdijk) op slechts korte bereisbare afstand van steden als Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam en Purmerend.

Oppervlakte: De bedrijfsunit is 140 m² bvo groot, verdeeld over de begane grond (70m²) en de verdieping (70m²).

Tevens voorzien van een alarminstallatie.

Vloerdruk: De vloerdruk voor de begane grond bedraagt maximaal 500 kg/m².

Bouwjaar: 2003.

Technische voorzieningen en faciliteiten: De begane grond is voorzien van een prachtig betegelde vloer en een overheaddeur van 3.40 mtr x 2.63 mtr. Er is verwarming in de bedrijfsruimte en een verlaagd plafond met lichtarmaturen, aparte inloopdeur, toiletruimte, meterkasten voor nutsvoorzieningen aansluitingen en voorzien van de gewenste brandblusmiddelen. De begane grondvloer is een 15 cm dikke monoliet afgewerkte betonvloer met een vloerdruk van maximaal 500 kg/m². De begane grond is uitstekend geschikt voor opslag en/of lichte productie.

De verdieping (70m²) is bereikbaar door middel van een hardhouten trap en is geschikt als kantoorruimte. De ruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en CV radiatoren, alsmede elektrapunten. Verder een keurige, zeer moderne keuken met veel inbouw apparatuur en een keurige vloer van laminaat. Aan de voorzijde bevinden zich twee te openen raampartijen welke zijn voorzien van zeer moderne jaloezieën.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen gelegen voor het pand.

Aanvaarding: Per direct.

De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (8% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht wordt bij de koper.

Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijk en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Oppervlakte object
140 m2
Toon meer

Kaart