De Compagnie 4B

Verhuurd 1689 AG Zwaag € 850,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op een goede locatie vanaf de Westfrisiaweg met uitvalswegen naar Amsterdam, Hoorn en Enkhuizen is deze bedrijfsruimte gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein “Westfrisia”. De bedrijfsunit met een hoogte van circa 7,0 m1 en v.v. een overheaddeur en toiletvoorziening heeft een oppervlakte van circa 200 m² bruto vloeroppervlakte. Tevens is het complex hoogwaardig van materiaalgebruik.

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Huurprijs: € 850,- per maand excl. BTW

Servicekosten: Nader te bepalen (kosten ter dekking van energiegebruik).

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding kan eventueel op korte termijn.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 850,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Oppervlakte object
200 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4