De Compagnie 49b

Verhuurd 1689 AG Zwaag € 1.350,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op een prominente zichtlocatie is deze multifunctionele bedrijfsruimte bestaande uit magazijn met showroom-/kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsruimte is gelegen langs de Westfrisia weg op het bedrijventerrein Westfrisia-west, direct nabij de afslag van de recent verbrede Westfrisia weg welke in verbinding staat met Rijksweg A7.

Indeling parterre (circa 216 m²): entree met toegang tot de showroom-/winkel-/kantoorruimte ter grote van 107 m². Deze ruimte is voorzien van een systeemplafond met tl-armatuur, pantry, toiletvoorziening en beidt toegang tot het magazijn. Het magazijn ter grote van circa 74m² beschikt over een vrije hoogte van 5.50 m1 en is voorzien van betonvloer, lichtstraat en overheaddeur.

Op het verharde parkeer- en manoeuvreerterrein staan circa 5 eigen parkeerplaatsen tot uw beschikking. Uw bedrijf kunt u middels reclame-uitingen op diverse posities van de voor- en zijgevel uitstekend profileren.

Huurprijs:
€ 1.350,- per maand exclusief btw.

Servicekosten:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.350,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Oppervlakte object
215 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4