De Corantijn 10

Verkocht 1689 AP Zwaag € 1.650.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Thans is het representatieve, vrijstaande bedrijfscomplex aan De Corantijn 10 in Zwaag voor verkoop beschikbaar gekomen, gesitueerd op het in de jaren negentig ontwikkelde bedrijventerrein Westfrisia oost. Bedrijventerrein Westfrisia onderscheidt zich door haar ruime opzet en de goede verbinding met Rijksweg A7 en Enkhuizen-Lelystad via de recent verbrede Westfrisiaweg.

Het object is rond het jaar 2002 op een perceel van 4.676 m² eigen grond gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van goede en duurzame materialen. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud, met een hoogwaardig afwerkings- en inrichtingsniveau.

Via de hoofdentree bereikt u de verzorgde entree/hal met onder andere de kantoorruimte, spreekkamer en sanitaire groepen (circa 152 m² bvo) met aansluitend de onderheide bedrijfshal met magazijn (groot circa 1.220 m² bruto vloeroppervlakte).

Tevens bevinden zich op de eerste verdieping kantoorruimten met sanitaire ruimte en kantine met een totale bruto vloeroppervlakte ter grootte van circa 175 m². Voormelde ruimten zijn voorzien van systeemwanden en systeemplafonds met TL armatuur.

De betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van opslagdoeleinden is circa 458 m² bvo groot.

Unique selling points:
– volop uitbreidingsmogelijkheden: van het perceel ter grootte van 4.676m2 is circa 1.220m2 bebouwd. Uitbreidingstekeningen van het pand zijn beschikbaar.
– eventueel tesamen te verwerven met het aangrenzende object De Corantijn 8a, perceelgrootte 1.202m2.
– Ruim bemeten bedrijfshal met prima vrije hoogte en onderheide vloeren met een hoge vloerbelasting en deels voorzien van afvoergoten.
– Lichtstraten aanwezig;
– Bedrijfshal middels tweetal overheaddeuren toegankelijk;
– Verwarming door middel van cv installatie met radiatoren;
– Systeemplafonds met TL-armatuur in de kantoren en kantine;
– Kantine voorzien van verzorgde keuken en apparatuur;
– Parkeer- en maneuvreerterrein aan de voorzijde verhard middels klinkerbestrating en aan de achterzijde door middel van betonplaten;
– Terrein af te sluiten door middel van elektrische rolpoort;

Vraagprijs: € 1.650.000,- kosten koper

Verwachte aanvaarding: eerste kwartaal 2022

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Kadaster: Gemeente Hoorn, Sectie I, nummers 8449, groot 4.676 m²

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.650.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Oppervlakte object
2.004 m2
Oppervlakte perceel
4.676 m2
Toon meer

Kaart