De Corantijn 21B

Verkocht 1689 AN Zwaag € 169.500,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Westfrisia-Oost mogen wij u deze bedrijfsunit voor verkoop aanbieden! De bedrijfsunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 137 m², verdeeld over begane grond (bedrijfshal ca. 69 m² bvo) en de eerste verdieping (opslag- c.q. kantoorruimte ca. 69 m² bvo).

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Enkhuizen/Lelystad verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Indeling:
Je stapt de bedrijfsunit in via de overheaddeur of loopdeur. Op de begane grond tref je de bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 2,91 m1 en leent zich voor een groot scala aan bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, meterkast, wasbak en trapopgang naar de verdieping.

De eerste verdieping is ingericht als opslag- c.q. kantoorruimte, wordt verwarmd via een CV-ketel met radiatoren. Je treft hier ook een eenvoudige pantry en toilet.

Op het mandelige verharde parkeer- en manoeuvreerterrein is voldoende parkeerruimte aanwezig. Jouw bedrijf kun je middels reclame-uitingen op de voorgevel uitstekend profileren.

Voor meer informatie over de bedrijfsunit kunt u contact opnemen met ons kantoor of kom langs voor een kop koffie!

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 169.500,- kosten koper

Aanvaarding:
Per direct

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder het voorbehoud van finaal van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 169.500,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Oppervlakte object
137 m2
Toon meer