De Corantijn 25J

1689 AN Zwaag € 850,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Een kans voor de actieve ondernemer met behoefte aan eigen identiteit!

Aan de kop van dit traditioneel gebouwd bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich op zichtlocatie deze representatieve bedrijfsruimte met moderne uitstraling. De totale ruimte omvat circa 124 m2 bvo verdeeld over de parterre en eerste verdieping. Het geheel is representatief afgewerkt met hoge plafondhoogte. Parkeren is mogelijk op de vijf eigen parkeerplaatsen en op het mandelig parkeer- en manoeuvreerterrein.

Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein West-Frisia te Zwaag. Via de recent verbrede Westfrisiaweg heeft u een goede verbinding t.o.v. de rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden respectievelijk via de dijk Lelystad/Enkhuizen een goede verbinding met het oosten van het land.

Op de parterre is een magazijn/werkplaats ter grootte van circa 62m2 bvo en is voorzien van verwarming, krachtstroom en een overheaddeur. De pantry en toiletruimte bevindt zich bij de entree.

De kantoorruimte op de eerste verdieping (62 m2 bvo) heeft een zelfstandige opgang met volop raampartijen (dubbel glas) en een fraaie inrichting. Eigentijds compleet kantoorinterieur is zeer redelijk ter overname.

Huurprijs € 850,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW
conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrien Westfrisia” . Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars
V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 850,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Oppervlakte object
124 m2
Toon meer

Kaart