De Corantijn 27L

1689 AN Zwaag € 1.395,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag (Hoorn) bieden wij een uitstekend gelegen hoekunit aan De Corantijn 27L te Zwaag aan. De unit heeft de beschikking over 5 parkeerplaatsen op eigen terrein en in totaal 207 m² bvo bedrijfs-/kantoorruimte, verdeeld over begane grond en eerste verdieping, waardoor je voldoende ruimte hebt voor diverse activiteiten en mogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een werkruimte, opslagfaciliteiten of een plek om jouw ambacht uit te oefenen, deze hoekunit biedt een veelzijdige en functionele oplossing. Met zijn strategische ligging op het bedrijventerrein Westfrisia, profiteer je van een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en zichtbaarheid.

Locatie
Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Enkhuizen/Lelystad verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Vloeroppervlak
De bedrijfsunit bestaat totaal uit circa 207 m² bvo, welke als volgt verdeeld is:
• Begane grond totaal circa 103 m² bvo welke thans is ingericht als kantoor-/bedrijfsruimte echter behoort het tot de mogelijkheden om dit geheel als bedrijfs-/opslagruimte te benutten.
• Verdieping circa 104 m² bvo thans ingericht als kantoorruimte.

Kenmerken:
– Turn key bedrijfsunit;
– Hoekunit op zichtlocatie;
– Fijne werkruimte met voldoende lichtinval;
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren;
– Airco op de verdieping;
– Goede isolatiewaarde;
– Alarminstallatie;
– Circa 5 a 6 parkeerplaatsen op eigen terrein;
– Courante maatvoering.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.395,- per maand excl. btw.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: Uitgangspunt 5 jaar.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.395,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Oppervlakte object
207 m2
Label
B
Einddatum
16 April 2034
Toon meer