De Corantijn 57A

1689 AN Zwaag € 1.700,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Thans is deze casco bedrijfsunit voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsunit is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de recent verbrede en doorgetrokken Westfrisiaweg op het goed geoutilleerde bedrijventerrein Westfrisia-Oost. Indien gewenst is de bedrijfsunit tezamen met de soortgelijke aangrenzende bedrijfsunit De Corantijn 59 te betrekken.

De gevels zijn grotendeels uit metselwerk en natuurstenen elementen met raampartijen opgetrokken hetgeen een representatieve uitstraling geeft. De unit is verder voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur waarin separate loopdeuren en toilet. De bedrijfsruimte is circa 304 m² bruto vloeroppervlakte groot, verdeeld over de parterre (circa 196 m² bvo) en eerste verdieping (circa 108 m² bvo). Betonnen vloeren. Het bedrijfsverzamelgebouw waar de bedrijfsruimte deel van uit maakt is omringd met een (mandelig) verhard parkeer- en manoeuvreerterrein.

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding met Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op loopafstand van openbaar vervoer. Koop is bespreekbaar.

Huurspecificaties

Huurprijs unit 57A:
€ 1.700,- per maand excl. btw

Huurprijs beide units 57A en 59
€ 3.400,- per maand excl. btw

Servicekosten:
€ 0,10 per m² per maand exclusief btw

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar (korter is bespreekbaar)

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijven heeft met bedrijven tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.700,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Oppervlakte object
304 m2
Toon meer

Kaart