De Corantijn 8A

Verkocht 1689 AP Zwaag € 675.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Vanwege de bedrijfsverplaatsing van Het Noord-Hollands Banket mogen wij dit fraaie bedrijfscomplex gelegen op zichtlocatie van de ontsluitingsweg voor verkoop en verhuur aanbieden. Het complex kenmerkt zich door zijn uitstekend ligging op zichtlocatie, verzorgd afwerkingsniveau waarbij voldaan wordt aan de HCCP eisen, vloerverwarming en kunststof kozijnwerk.

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars leidt je graag op locatie rond.

Het bedrijfscomplex is gesitueerd op het in de jaren negentig ontwikkelde bedrijventerrein Westfrisia oost. Bedrijventerrein Westfrisia onderscheidt zich door haar ruime opzet en de goede verbinding met Rijksweg A7 en Enkhuizen-Lelystad via de recent verbrede Westfrisiaweg.

Het object is rond het jaar 2000 op een perceel van 1.202 m² eigen grond gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van goede en duurzame materialen. Aan de voor- en zijzijde is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is circa 1.117 m² bvo groot en verkeert in een goede staat van onderhoud, met een hoogwaardig afwerkings- en inrichtingsniveau. Voor de indeling verwijzen wij u graag naar de plattegrond tekeningen.

Bijzonderheden:
– Bedrijfscomplex op zichtlocatie;
– Voldoet aan de HCCP eisen;
– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Voorzien van vloerverwarming;
– Kantoorruimte voorzien van systeem plafonds met LED verlichting met bewegingssensoren;
– Drietal elektrisch bedienbare overheaddeuren;
– Bedrijfshal middels tweetal overheaddeuren toegankelijk;
– Parkeer- en maneuvreerterrein deels verhard middels klinkerbestrating;
– Eventueel tesamen te verwerven met het aangrenzende object De Corantijn 10, perceelgrootte 4.676 m2

Koopcondities

Vraagprijs: € 675.000,- kosten koper exclusief btw

Verwachte aanvaarding:

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie I, nummer 8450

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Huurcondities:

Huurprijs: € 5.000,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurtermijn: 5 jaren + 5 jaren (korter bespreekbaar)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Huurprijs
€ 5.000,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Oppervlakte object
1.117 m2
Toon meer

Kaart