De Factorij 31A

Verhuurd 1689 AK Zwaag € 3.000,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op een perfecte locatie vanaf de Westfrisiaweg met uitvalswegen naar Amsterdam, Hoorn en Enkhuizen staat deze representatieve bedrijfsruimte met showroom gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein “Westfrisia”. Het complex is hoogwaardig van materiaalgebruik en heeft een exclusieve architectuur.

De bedrijfsunit met een hoogte van circa 5,7 m1 en v.v. een overheaddeur heeft een oppervlakte van circa 670 m² bvo gelegen op de begane grond en circa 226 m² bvo gelegen op de verdieping. De betonnen entresol is prima geschikt voor kantoordoeleinden.

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op loopafstand van openbaar vervoer.

Parkeren: Het verharde buitenterrein biedt prima parkeerfaciliteiten.

Huurprijs: € 3.000,- per maand exclusief btw.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter is bespreekbaar).

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: € 0,10,- excl. btw per maand per m² (kosten ter dekking van het buitenterrein, elektriciteit buitenverlichting en onderhoud).

Opleveringsniveau: Casco oplevering (as-is).

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Bijzondere bepalingen: Nader te bepalen door verhuurder.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.000,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
896 m2
Toon meer

Kaart