De Factorij 41

1689 AK Zwaag € 2.950,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Let op dit object wordt collegiaal verhuurd met Raveel Bedrijfsmakelaardij!

Op een prominente zichtlocatie langs de recent verbrede en doorgetrokken Westfrisiaweg op het goed geoutilleerde Westfrisia-Oost is deze showroomruimte voor verhuur beschikbaar. De showroomruimte kenmerkt zich door de representatieve uitstraling met een frontbreedte van maar liefst 19m1 en een ruim bemeten parkeer- en manoeuvreerterrein.

De showroom heeft een bruto vloeroppervlakte van 405m² en is verdeeld in een showroomruimte (circa 283m² bvo), kantoorruimte (circa 11m²), werkplaats met overheaddeur (circa 69m²) en opslagruimte (circa 18m² bvo). Voor de nadere indeling verwijzen wij u graag naar de plattegrond tekeningen.

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding met Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op loopafstand van openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
– Uitstekend geschikt om producten te etaleren;
– Prominente zichtlocatie met een frontbreedte van maar liefst 19m1;
– Ruim verhard buitenterrein van maar ruim 900 m² deels v.v. hekwerk;
– Airco voorziening;
– Systeemplafond met Tl-armatuur;

Huurspecificaties

Huurprijs: € 2.950,- per maand exclusief btw.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurperiode: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met bedrijven tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.950,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Oppervlakte object
405 m2
Toon meer

Kaart