De Factorij 47J

Verkocht 1689 AK Zwaag € 309.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op zichtlocatie mogen wij deze hoekunit voor verkoop aanbieden! De bedrijfsunit is gelegen op een prominente locatie langs de Oostergouw op het representatieve bedrijventerrein Westfrisia-Oost. De bedrijfsunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 235 m², verdeeld over de parterre (bedrijfshal ca. 157 m² bvo) en de eerste verdieping (kantoor-/opslagruimte ca. 79 m² bvo).

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Enkhuizen/Lelystad verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Indeling:
Je stapt de bedrijfsunit in via de overheaddeur of loopdeur. Op de begane grond tref je de bedrijfsruimte met aan de achterzijde een vrije hoogte van 6.30m1. De bedrijfsunit leent zich voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, extra raampartij aan de zijzijde, vorklift om goederen op de verdieping op te slaan, berging, keurig toilet en meterkast.

De eerste verdieping aan de voorzijde is ingericht als kantoor-/opslagruimte, wordt verwarmd via een CV-ketel met radiatoren en is voorzien van een eenvoudige pantry. De verdiepingsvloer is nog uit te breiden met circa 65 m².

Op het mandelige verharde parkeer- en manoeuvreerterrein is voldoende parkeerruimte aanwezig. Jouw bedrijf kun je middels reclame-uitingen op de voorgevel uitstekend profileren.

Bijzonderheden :
– Hoekunit op prominente zichtlocatie;
– Mogelijkheid tot gebruik van 5 parkeerplaatsen voor de deur;
– Mogelijkheid tot gebruik van grond naast het pand voor nog eens 4-5 auto’s of aanhanger(s) e.d.;
– Raampartijen aan de zijgevel;
– Stalen gevelbeplating;
– Zonnepanelen;
– Lage energiekosten (mede door gebruik van zonnepanelen);
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren en elektrische verwarming met koelfunctie;
– Alarminstallatie;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur met glaspanelen;
– Dakbedekking vervangen in 2017.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 309.000,- kosten koper

Verwachte aanvaarding:
Kan indien gewenst snel.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie I, nummer 8289

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 309.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Oppervlakte object
236 m2
Toon meer