De Factorij 47J

1689 AK Zwaag € 230.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op zichtlocatie mogen wij deze keurige hoekunit voor zowel verhuur als verkoop aanbieden! De bedrijfsunit is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de Oostergouw op het representatieve bedrijventerrein Westfrisia-Oost. De bedrijfsunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 236 m², verdeeld over de parterre (bedrijfshal ca. 157m² bvo) en de eerste verdieping (kantoor-/opslagruimte ca. 79m² bvo).

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Indeling:
Je stapt de bedrijfsunit in via de overheaddeur of loopdeur. Op de begane grond tref je de bedrijfsruimte met aan de achterzijde een vrije hoogte van 6.30m1. De bedrijfsunit leent zich voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, extra raampartij aan de zijzijde, vorklift om goederen op de verdieping op te slaan, berging, keurig toilet en meterkast.

De eerste verdieping aan de voorzijde is ingericht als kantoor-/opslagruimte, wordt verwarmd via een CV-ketel met radiatoren en voorzien van een eenvoudige pantry.

Op het mandelige verharde parkeer- en manoeuvreerterrein is voldoende parkeerruimte aanwezig. Jouw bedrijf kun je middels reclame-uitingen op de voorgevel uitstekend profileren.

Bijzonderheden :
– Hoekunit op prominente zichtlocatie;
– Vijf eigen parkeerplaatsen;
– Raampartijen aan de zijgevel;
– Stalen gevelbeplating;
– Zonnepanelen ter overname;
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren en elektrische verwarming met koelfunctie;
– Alarminstallatie;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur met glaspanelen;
– Dakbedekking vervangen in 2017.

Koopcondities

Vraagprijs: € 230.000,- kosten koper

Verwachte aanvaarding: Kan indien gewenst zo spoedig mogelijk

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie I, nummer 8289

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Huurcondities:

Huurprijs: € 1.250,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurtermijn: 5 jaren + 5 jaren (korter bespreekbaar)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 230.000,- k.k.
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Oppervlakte object
236 m2
Oppervlakte perceel
156 m2
Toon meer

Kaart