de Oude Veiling 20A

1689 AA Zwaag € 1.175,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Bent u op zoek naar een veelzijdige bedrijfsruimte op een uitstekende locatie? Dan hebben wij de perfecte ruimte voor u! Op de eerste verdieping van het gebouw is een bedrijfsruimte van circa 200m² bruto vloeroppervlakte beschikbaar voor verhuur. De ruimte heeft een eigen entree op de begane grond en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, waaronder een sanitaire groep met twee toiletten, een pantry, airco en zelfs een kleedruimte. Hoewel de ruimte op dit moment dienst deed als sportschool, kan deze gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Het bedrijventerrein “De Oude Veiling” is gelegen aan de rand van de woonbebouwing van Zwaag en Hoorn. Het terrein is strategisch gelegen en goed bereikbaar via de Oostergouw en de Westfrisiaweg, waardoor het een uitstekende verbinding heeft met de Rijksweg A7. Het biedt uitgebreide parkeergelegenheid op het mandelig parkeer- en manoeuvreerterrein en ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein heeft een mix van verschillende bedrijven, variërend van groothandelaren tot dienstverleners en heeft een actief ondernemersvereniging. Het is een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goed bereikbare locatie met een gevarieerde mix van bedrijven en diensten in de omgeving.

Bestemming:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Consolidatieplan Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. en specifieke vorm van bedrijf – sport- en dansscholen. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Huurcondities
Huurprijs: € 1.175,- excl. btw per maand.

Servicekosten ter dekking van de energielasten: voorschot € 101,- excl. btw per maand.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg, de unit kan door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.175,- per maand
Huur BTW belast
Nee