de Oude Veiling 37

1689 AB Zwaag € 925,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘’De Oude Veiling’’ is deze representatieve bedrijfsunit voor verhuur beschikbaar.

De bedrijfsunit maakt deel uit van een onderhoudsarm bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over een bruto vloeroppervlakte van circa 165 m² verdeeld over begane grond (ca. 105 m² bvo) en tweetal houten entresolvloeren (ca. 60 m² bvo). De parterre is in gebruik als werkplaats, toegankelijk via overheaddeur en separate loopdeur. De houten verdiepingsvloer is met solide onderliggers uitgevoerd en is thans in gebruik ten behoeve van opslagdoeleinden.

Het bedrijventerrein “De Oude Veiling” is aan de rand van de woonbebouwing van Zwaag en Hoorn gesitueerd. Via de Oostergouw en de verbrede Westfrisiaweg heeft u een uitstekende verbinding met Rijksweg A7. Op het recent gerevitaliseerde bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: Karwei Bouwmarkt, Parket Floors, Otosam, en diverse kleinschalige ambachtelijke bedrijven.

Graag nodigen wij u uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Voorzieningsniveau:
– Representatieve, afsluitbare entree / hal met toiletruimte;
– De vloer van de werkplaats is in beton uitgevoerd;
– Lichtstraten;
– Tl-verlichting;
– Krachtstroom;
– Pantry.

Huurspecificaties

Huurprijs: € 925,- per maand, excl. BTW.

Aanvaarding: in overleg (kan spoedig).

Huurtermijn: in overleg;

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Bijzondere bepalingen: Niet van toepassing.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Oude Veiling”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met bedrijven tot en met categorie 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 925,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
165 m2
Toon meer

Kaart