de Oude Veiling 79L

1689 AD Zwaag € 310.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘’De Oude Veiling’’ is deze bedrijfsunit (hoeklocatie) voor verkoop beschikbaar gekomen.

De bedrijfsunit maakt deel uit van een omstreeks het jaar 2000 gerealiseerd, onderhoudsarm bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over een bruto vloeroppervlakte van circa 295 m² verdeeld over begane grond (ca. 147,4 m² bvo) en verdieping (ca. 147,4 m² bvo). De parterre is in gebruik als werkplaats, toegankelijk via overheaddeur en separate loopdeur. De verdiepingsvloer is met solide onderliggers uitgevoerd en is thans ingedeeld met meerdere vertrekken. Onderscheidend element is dat het binnenspouwblad van de kopgevel opgetrokken is uit metselwerk, met als resultaat hoge isolatiewaarden. De zijgevel van de eerste verdieping is voorbereid voor het aanbrengen van raampartijen en is na fiat van gemeente Hoorn te realiseren.

Het bedrijventerrein “De Oude Veiling” is aan de rand van de woonbebouwing van Zwaag en Hoorn gesitueerd. Via de Oostergouw en de verbrede Westfrisiaweg heb je een uitstekende verbinding met Rijksweg A7. Op het recent gerevitaliseerde bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: Karwei Bouwmarkt, Parket Floors, Bubble Wash, en diverse kleinschalige ambachtelijke bedrijven.

Onderscheidend element is het ruime bestemmingsplan van de Oude Veiling, met de mogelijkheid om bijvoorbeeld een dans- of sportschool te vestigen.

Graag nodigen wij je uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Voorzieningsniveau:
– Afsluitbare entree / hal met toiletvoorziening;
– Overheaddeur;
– De vloer van de werkplaats is in beton uitgevoerd;
– Eenvoudige pantry.

Verkoopcondities

Vraagprijs:
€ 310.000,- kosten koper

Aanvaarding:
Per direct

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder het voorbehoud van finaal van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Oude Veiling”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met bedrijven tot en met categorie 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 310.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Oppervlakte object
295 m2
Toon meer