Jelle Zijlstraweg 132

1689 ZX Zwaag € 500,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein Zevenhuis is thans de verdiepingsvloer van de achterste bedrijfsunit met circa 150 m² verhard buitenterrein van dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw op de hoek Jelle Zijlstraweg/Thomas Mathusweg voor verhuur beschikbaar gekomen. Het recent uitgegeven bedrijventerrein Zevenhuis is ruim van opzet, het goede vestigingsklimaat wordt gewaarborgd door het parkmanagement. Het terrein is uitstekend bereikbaar en is gelegen aan de recent verbrede Westfrisiaweg / N23 met een directe verbinding met Rijksweg A7 (Amsterdam – Den Oever) en de dijk Enkhuizen – Lelystad).

Het bedrijfsverzamelgebouw is op traditionele wijze gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van geprefabriceerde materialen. De duurzaamheid en energiezuinigheid heeft bij de realisatie van het gebouw hoog in het vaandel gestaan.

De houten entresolvloer (bruto vloeroppervlakte circa 84 m²) is via het gemeenschappelijke inpandige pad op de begane grond voorzien van elektrische overheaddeur (3500 × 4200 mm (b × h) en separate loopdeur toegankelijk. De nuttige vloerbelasting van de entresolvloer is circa 350 kg per m2 en leent zich voor opslagdoeleinden. In de bedrijfshal is een elektrische heftruck voor gemeenschappelijk gebruik aanwezig.

Voorts is circa 150 m² van het aangrenzende verharde buitenterrein voor verhuur beschikbaar. Huur van de entresolvloer kan in combinatie met buitenterrein, separate huur van het buitenterrein danwel entresolvloer behoort ook tot de mogelijkheden.

Huurprijs entresolvloer € 325,- exclusief btw per maand
Huurprijs buitenterrein € 200,- exclusief btw per maand

Huurprijs entresolvloer en buitenterrein tezamen € 500,- exclusief btw per maand

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig

Huurbetaling: Per maand vooruit

Huurtermijn: In overleg

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op
aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Zevenhuis – Noord”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 500,- per maand
Huur BTW belast
Ja