Jelle Zijlstraweg 172

Verkocht 1689 ZX Zwaag € 1.075,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op het recent uitgegeven bedrijventerrein Zevenhuis is deze hoekunit met ruim verhard buitenterrein van maar liefst 366 m² voor verhuur beschikbaar! De hoekunit van 84 m² bruto vloeroppervlakte (bvo) en een vrije hoogte van 6 m1 wordt casco opgeleverd. Verder kenmerkt de bedrijfsunit zicht door veel daglichttoetreding door twee zijgevel kozijnen en gevelkozijnen boven de overheaddeur. De unit is toegankelijk middels de elektrische overheaddeur en separate loopdeur.

Het verhard buitenterrein van 366 m² is v.v. een hekwerk en elektrisch schuifpoort met afstandsbediening. Het risico tot inbraak wordt daarmee tot het minimum beperkt!

Het recent uitgegeven bedrijventerrein Zevenhuis is ruim en groen van opzet, het goede vestigingsklimaat wordt gewaarborgd door het parkmanagement. Zevenhuis is uitstekend bereikbaar en gelegen pal naast de recent verbrede Westfrisiaweg met op vier (04) autominuten van Rijksweg A7 (Amsterdam – Den Over) en heeft via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land.

Kenmerken:
– Veel daglicht door extra raampartijen;
– Eigen elektra- en wateraansluiting en afgedopte afvoer;
– Ruim verhard buitenterrein van maar liefst 366 m² v.v. hekwerk en elektrische schuifpoort;
– Verhuurder is bereid om te investeren in de hoekunit;

Huurprijs: € 1.075,- per maand excl. BTW

Servicekosten: € 60,- per maand excl. BTW

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg, de hoekunit kan door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Datum van oplevering: Aanvaarding kan eventueel op korte termijn.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Zevenhuis – Noord”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.075,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakte object
84 m2
Oppervlakte perceel
400 m2
Toon meer

Kaart