Appelmarkt 10F

1681 PE Zwaagdijk-Oost € 400,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Centraal op bedrijventerrein WFO-West is de kantoorruimte van circa 55m² bvo voor verhuur beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein WFO-West ligt direct aan de te verbreden Westfrisiaweg, met een uitstekende verbinding met Hoorn, Rijksweg A7 en Alkmaar. Aan de oostkant is voormelde weg verbonden met Enkhuizen, Lelystad en Zwolle. Samen met WFO-Oost vormt WFO-West het grootste bedrijventerrein in de gemeente Medemblik (104 hectare en meer dan 100 bedrijven). Het terrein wordt getypeerd als ‘modern-gemengd’. Op het bedrijventerrein is parkmanagement actief.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de vast trap in de entree. De ruimte is voorzien van inbouwarmatuur, nette laminaat vloer, pantry en een bergruimte met de cv-opstelling. Eventueel is extra opslagruimte bespreekbaar.

Huurspecificaties
Huurprijs: € 400,- per maand exclusief btw

Huurtermijn: In overleg

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 400,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakte object
55 m2
Oppervlakte perceel
70 m2
Toon meer

Kaart