Bollenmarkt 7M

1681 PJ Zwaagdijk-Oost € 750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Dit bedrijfsobject is wel heel onderscheidend in haar inrichtings- en afwerkingsniveau: betreft een turn key kantoor-/praktijkruimte van circa 125 m2 bvo gelegen aan de Bollenmarkt 7M te Zwaagdijk-Oost. De kantoor-/praktijkruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping in een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 14 zelfstandige bedrijfsunits.

Hedendaags is het pand ingericht als kantoor-/praktijkruimte t.b.v. een acupunctuur praktijk maar de ruimte is ook uitermate geschikt als kapsalon, schoonheidssalon of dienstverlening. De ruimte is voorzien van een toilet, plafonds met verlichtingsarmatuur, nette laminaat vloer, pantry en wordt verwarmd middels radiatoren. Voor de nadere indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de plattegrondtekeningen.

Op het (mandelige) verharde parkeer- en manoeuvreerterrein (met voorts twee bij de unit behorende parkeerplaatsen) is voldoende parkeerruimte aanwezig. Uw bedrijf kunt u middels reclame-uitingen op de gevel profileren.

Bedrijventerrein WFO-West ligt direct aan de recent verbrede Westfrisiaweg, met een uitstekende verbinding met Hoorn, Rijksweg A7 en Alkmaar. Aan de oostkant is voormelde weg verbonden met Enkhuizen, Lelystad en Zwolle. Samen met WFO-Oost vormt WFO-West het grootste bedrijventerrein in de gemeente Medemblik (104 hectare en meer dan 100 bedrijven). Het terrein wordt getypeerd als ‘modern-gemengd’. Op het bedrijventerrein is parkmanagement actief.

Graag nodigen wij u uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Huurspecificaties
Huurprijs: € 750,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Huurtermijn: In overleg

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 750,- per maand
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakte object
125 m2
Toon meer

Kaart