Groothandelsmarkt 6

1681 NN Zwaagdijk-Oost € 1.200.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Groothandelsmarkt 6 Zwaagdijk Ondernemers opgelet! Aan de rand van bedrijventerrein WFO-Oost is dit vrijstaande bedrijfscomplex met recent geïnstalleerde koel- en vriesinstallatie (investering in het jaar 2020 circa € 450.000,- exclusief btw) met vijftal koelcellen op maar liefst 2.835 m² bedrijfsgrond gesitueerd. Ten aanzien van de doorgaande Markwaarderweg kunnen wij spreken van een in het oog springende zichtlocatie.

Bedrijventerrein WFO-Oost ligt direct aan de recent verbrede Westfrisiaweg, met een uitstekende verbinding met Hoorn, Rijksweg A7 en Alkmaar. Aan de oostkant is voormelde weg via de Provincialeweg verbonden met Enkhuizen, Lelystad en Zwolle. Samen met WFO-West vormt WFO-Oost het grootste bedrijventerrein in de gemeente Medemblik (104 hectare en meer dan 100 bedrijven). Het terrein wordt getypeerd als ‘modern-gemengd’.

Het bedrijfscomplex (bouwjaar rond 1991, groot circa 1.327m2 bruto vloeroppervlakte) is uitgevoerd met betonnen vloeren, opgetrokken uit damwandprofielgevelbeplating met een tweetal lessenaarsdakconstructies, afgedekt met asbest cement beplating.

Op de begane grond (circa 1.280 m2 bruto vloeroppervlakte) bevinden zich een vijftal inpandige koelcellen, een magazijn en de installatieruimte. De betonnen entresolvloer is circa 47m2 bvo groot.

In de kopgevel zijn een tweetal overheaddeuren aangebracht. Het voorterrein is verhard met betonplaten.

Bestemming:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. In dit bestemmingsplan heeft het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. De maximale bouwhoogte bedraagt 15 m1, het maximale bebouwingspercentage van het perceel is 80%. (zie ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie over het bestemmingsplan). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Medemblik.

Vraagprijs: € 1.200.000,- kosten koper exclusief btw
Aanvaarding: In overleg

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.200.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakte object
1.327 m2
Toon meer

Kaart