Makelaar nodig voor de regio Edam-Volendam?

Neem dan contact op met ons makelaarskantoor aan de Kleine Kerkstraat 4 Edam. Joris Westerneng is de makelaar van deze vestiging en weet alles van de regio Edam-Volendam. Van Overbeek Makelaars is al 50 jaar dé makelaar in deze regio voor het verkopen van je woning of het kopen van je droomhuis. Taxatie nodig of een gratis waardebepaling? Ook daarvoor ben je bij Van Overbeek Makelaars aan het goede adres.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Je huis verkopen in Edam-Volendam en omgeving?

Je bent van plan om je huis te gaan verkopen? Kies dan voor de makelaar die alles weet over de regio Edam Volendam. Joris Westerneng is al jaren de makelaar in Edam. Via Van Overbeek zijn er in de afgelopen 50 jaar al vele woningen succesvol verkocht en natuurlijk willen wij ook graag jouw huis succesvol verkopen! Dus schroom niet en neem contact op met Joris. Hij kan je informeren over:

Onze verkoopgarantieHet verkoopplan speciaal voor jouw huis De professionele presentatie van jouw huisGratis verkoopadviesTips voor het verkopen van je woningDe stand van zaken in de woningmarktEen gratis waardebepalingGratis verkoopadvies aanvragen

Een huis kopen?

Kijk dan in ons aanbod en zie welke huizen er in de verkoop staan in de omgeving van Edam-Volendam. Staat jouw droomhuis er niet tussen? Vul dan hier je woonwens in en ontvang als eerste het woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Heb je bij een andere makelaar een woning gezien? Neem dan een Van Overbeek Aankoopmakelaar mee voor een bezichtiging. De verkopende makelaar is er voor de verkoper, onze Van Overbeek Aankoopmakelaar is er voor jou! Wij zijn er voor jouw belangen en kijken naar je droomhuis met een professionele blik.

Weten wat jouw woning waard is?
Als je voornemens hebt om je woning te gaan verkopen wilt je graag weten wat je woning waard is. Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. De makelaar komt bij je langs en je ontvangt direct de waarde van je huis. Dit geeft inzicht in de bestedingsruimte. Wel zo handig! Kies voor een makelaar uit de regio Edam die weet wat de marktwaarde is van jouw woning.

Je huis taxeren?
Een taxatierapport nodig? Ook daarvoor kun je bij Van Overbeek terecht. Joris is gecertificeerd NVM taxateur en stelt een taxatierapport op dat voldoet aan alle eisen van de geldverstrekkers. Soms is alleen een waardebepaling voldoende. Ook voor een gratis waardebepaling kun je een afspraak maken bij Van Overbeek.
Van Overbeek Makelaars taxeert al 50 jaar in de regio Edam Volendam. Grote kans dat jouw huis ook al eens door ons is getaxeerd.

Lid van de NVM
Alle Van Overbeek vestigingen zijn lid van de NVM; de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Alle makelaars binnen Van Overbeek zijn NVM gecertificeerd en frissen regelmatig hun kennis op.

Eén van de speerpunten van de NVM is de belangenbehartiging.
De NVM informeert zowel de makelaars als de consument over alles wat met de verkoop, aankoop of taxatie van onroerend goed te maken heeft. Neem eens een kijkje op de NVM website, hier vind je allerlei informatie, nieuwsfeiten en tips. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de NVM

 

Vragen voor een NVM Makelaar? Bel dan met Van Overbeek Makelaars in Edam 0299-373040

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.