Van Overbeek Makelaars Hoorn kent de regio als geen ander!

Van Overbeek Makelaars Hoorn is al 50 jaar dé makelaar voor de regio West-Friesland. Bij onze vestiging aan de Lepelaar 3, in de wijk Kersenboogerd, kun je terecht voor zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Wij kennen de regio Hoorn als geen ander en helpen je graag bij de verkoop, aankoop en taxatie van woning of bedrijf. Maak snel een afspraak met Van Overbeek Makelaars Hoorn, vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Weten wat anderen van onze dienstverlening vinden? Klik dan op de button en zie de onafhankelijke reviews van Funda.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Grijp nu je kans! En bespaar €250,- op de opstartkosten

Bij Van Overbeek Makelaars Hoorn hebben we een exclusieve Maart Actie! Verkoop je huis met Van Overbeek Makelaars Hoorn en ontvang €250,00 korting op je opstartkosten! Meer info? Klik hier 

Een huis in Hoorn verkopen?

Je bent voornemens om je huis te verkopen? Maak dan een afspraak met een Van Overbeek makelaar.

Onze makelaars weten alles over de:

Woningmarkt in de regio HoornMarktwaarde van je huis Verkoop kansen in je buurt

De waarde van je huis weten? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. Een huis verkopen doet je niet alle dagen, wij wel. Laat je informeren door een professional. Wij komen graag bij je langs en je bent natuurlijk altijd welkom aan de Lepelaar 3 in de Kersenboogerd.

Gratis verkoopadviesgesprek 

Maak nu een afspraak met een Van Overbeek Makelaar voor een gratis verkoopadviesgesprek. Want een huis verkopen doe je niet iedere dag, wij wel! Als makelaar uit Hoorn weten wij alles over het verkopen van een woning en tijdens een verkoopadviesgesprek vertellen wij je graag alles.

Hoe je je huis snel en tegen de beste prijs kunt verkopenMiddels een gratis waardebepaling weet je direct de waarde van jouw huisWat kunt je verwachten van de woningmarkt in Hoorn Een bod! En hoe nu verder?

Een huis in Hoorn kopen?

Onze makelaars kennen je regio als geen ander. Maak je woonwens aan ons kenbaar en wij zoeken met je mee. Je droomhuis gevonden? Neem dan een makelaar mee naar een bezichtiging. Een makelaar let op andere dingen dan je en is niet emotioneel bij het huis betrokken. De makelaar van de verkoper is er alleen voor de verkoper. Kies daarom voor een aankoopmakelaar uit Hoorn, die komt op voor jouw belangen.

Je kunt ook kiezen voor een verhuisadviesgesprek. Tijdens dit gesprek – wat uiteraard gratis is – informeren wij je over alles wat je tegen kunt komen bij het kopen van een huis.

Je huis laten taxeren?

Een taxatierapport nodig? Maak dan een afspraak met een Van Overbeek Taxateur. Onze gecertificeerde makelaars stellen een goed onderbouwd rapport voor je op dat voldoet aan de eisen van de geldverstrekkers. Al 50 jaar taxeren wij woningen in de regio Hoorn, dus grote kans dat onze makelaar jouw huis al eens heeft getaxeerd!

Dé NVM makelaar uit Hoorn!

Alle vestigingen van Van Overbeek Makelaars zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Als je voor een NVM makelaar kiest, kies je voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Een NVM makelaar behartigt alleen jouw belangen. Onze NVM makelaars zijn verplicht om hun kennis op peil te houden, zo weet je altijd zeker dat de makelaar je op de juiste wijze adviseert over alle aspecten met betrekking tot aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.

Weten welke woningen te koop staan?

Wil je weten welke woningen er te koop staan bij Van Overbeek Makelaars in de regio Hoorn? Klik dan op onderstaande button. En als je droomhuis er bij staat, maak dan een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging.

Van Overbeek Makelaars Hoorn kent de regio!

Van Overbeek makelaars is al 50 jaar dé makelaar voor de regio Hoorn en West-Friesland. Bij onze vestiging aan de Lepelaar 3, in de wijk Kersenboogerd, kun je terecht voor zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Een makelaar Hoorn kent de regio Hoorn als geen ander en helpt u graag bij de verkoop, aankoop en taxatie van je woning of bedrijf. Maak snel een afspraak met de makelaar, vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Weten wat anderen van onze dienstverlening vinden? Klik dan op de button en zie de onafhankelijke reviews van Funda.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.