Je huis verkopen?

Kies dan voor de makelaar die alles weet van de woningmarkt in West-Friesland. Maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij zijn NVM makelaar en zijn al ruim 50 jaar de makelaar in West-Friesland. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden met betrekking tot het verkopen van jouw huis zoals:

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Hoe verkoop je succesvol je woning tegen de beste prijsHet verkoopplan speciaal voor jouw huis De professionele presentatieOnze verkoopgarantieInformatie over de woningmarkt in West-FrieslandTips voor het verkopen van je huisWat is de waarde van jouw woning door middel van een gratis waardebepaling

Weten wat je woning waard is?

Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Je krijgt direct inzicht in de bestedingsruimte. Onze makelaar komt bij je langs en loopt samen met je door de woning. Onze makelaars weten alles van de woningmarkt in West-Friesland en ook specifiek van jouw buurt. Heb je een officieel rapport voor één van de geldverstrekkers nodig? Vraag dan om een officieel taxatierapport. Een goed onderbouwd rapport dat voldoet aan alle eisen. Bij Van Overbeek Makelaars zijn alle makelaars NVM gecertificeerd om te taxeren. Wij doen dit al 50 jaar in de regio West Friesland.

Een huis kopen in de regio West-Friesland?
Dat kan! Van Overbeek Makelaars West-Friesland heeft diverse huizen in de verkoop. Kijk bij ons aanbod en zie wat er te koop staat in deze regio. Op de website van Van Overbeek Makelaars zie je ook het aanbod van onze vestiging in Hoorn. Samen met de collega’s uit Hoorn staan wij sterk als makelaar door heel West-Friesland. Staat de juiste woning niet tussen ons aanbod? Vul je woonwens in dan gaan wij voor je op zoek naar de woning die bij je past. Je ontvangt iedere dag het nieuwste woningaanbod. Dit zijn ook woningen die nog niet op Funda staan! Reden genoeg om je in te schrijven. .

Het Van Overbeek Verkoopadviesgesprek

Tijdens dit gratis gesprek informeert de makelaar je over wat er komt kijken bij het verkopen van een woning:

De waarde van je woning door middel van een gratis waardebepalingMarktinformatie over West-FrieslandAdvies over de vraagprijsVerkooptipsTips voor de onderhandeling

Makelaar nodig in West-Friesland? Kies Van Overbeek Makelaars!
Kijk maar bij onze reviews! Via Funda worden wij beoordeeld op onze dienstverlening. En als makelaar in West-Friesland zijn we best trots op deze reviews. Je kiest toch ook voor een makelaar die de regio West-Friesland als geen ander kent? Maak een afspraak, Wij helpen je graag met de verkoop van je huis, de aankoop van jouw droomhuis of met een taxatie. Weten wat anderen van ons vinden? Klik dan op onderstaande button.

Samenwerking met de Scheidingsplanner

Van Overbeek Makelaars West-Friesland werkt nauw samen met de Scheidingsplanner. Al jaren voert Léon Slijkerman (1973) als Register Financieel Echtscheidingsadviseur en mediator een eigen echtscheidingspraktijk – de Scheidingsplanner – en is hij gespecialiseerd in de begeleiding van zowel particulieren als (partners van) ondernemers. Hij begeleidt mensen die samen willen scheiden (mediation), adviseert mensen die reeds een mediator hebben op financieel en fiscaal gebied, maar staat ook partijen eenzijdig bij wanneer een scheiding niet in goede harmonie verloopt. In dat laatste geval schrijft Léon in opdracht van zijn cliënt (financiële) voorstellen en beoordeelt hij de voorstellen van de wederpartij om te komen tot een totaalregeling bij (echt)scheiding. Dit doet hij in samenwerking met gespecialiseerde familierechtadvocaten.

Léon is één van de initiatiefnemers van De Nationale Scheidingshulp en hij is bestuursvoorzitter van de landelijke vereniging De Scheidingsplanner. Daarnaast is hij bestuurslid bij de vereniging en stichting RFEA.

Makelaar voor de regio West-Friesland
Van Overbeek Makelaars West-Friesland is gevestigd in Bovenkarspel aan de Hoofdstraat 215 en is de lokale NVM makelaar voor West-Friesland. Onze makelaars kennen de regio als geen ander. Dus heb je vragen over het verkopen van je huis of het kopen van je droomwoning, maak dan een afspraak.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.